17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Gecen birisi memurlarin onune gelen duyurulari 1-2 saat icinde siteye girdiklerini yazmisti . Son duyurunun 10 gibi yayinlandigini varsayarsak bugun icin hala bi ihtimal olabilir
-
@kamikaze bu gercekten kamikaze dalışı oldu kardesim
-
Yanliş anlamayın benimki sadece bir fikir yürütme. Eğer bu yeni FETÖ operasyonunda yakalanan polislerden birimizin bile sorusturmasini yapan varsa o sorusturmanın yenilenmesi için bile bisüre bekleyebiliriz
-
@mutadis00 bu sene soruşturmayı emniyet değil mit yaptı kardeşim o yüzden dediğin ihtimal zor gözüküyo
-
@klasikdikotomi Hocam hem MİT hem de Emniyet yaptı diye biliyordum ben ama yanılıyor olabilirim.
-
@klasikdikotomi durumdan haberim yoktu sadece haberi görünce aklıma geleni yazdim. Bunuda ögrenmis oldum saol.
-
@blade-MM Var mı bi haber bıleyd kardeş
-
Bu isin en az 1 hafta daha uzayacagi kanaatindeyim. Bu ortamda açıklanacağını beklemek abesle iştigaldir. Oncelikle ulkemiz sonra bizim için hayırlısı olsun.
-
@adayadayi9876 geçen pazar 1 hafta 10 güne açıklanır dedi bir arkadaş dün yine 1 hafta 10 güne açıklanacakmış denildi belirsizlik hat safada o yüzden sonuçların ne zaman geleceği hiç belli olmaz tahminimizden daha uzun da sürebilir bakanlık ohal sürecinde ve ihraçlar olacak dün başladı ve bu devam edecek tevekkülle ve sabırla beklemeye devam dostlar
-
@fetih aynen öyle kardeşim
-
ARKADAŞLAR GÜZEL İZMİR'DEN MERHABA...
AVUKATLAR ARASINDAN HAKİM ALIMINDA MEMURLAR NET SÜRECİN GECİKMESİNİ HABER YAPTI ARDINDAN MÜLAKAT AÇIKLANDI.
EĞER MANTIKLI BİR ŞEY YAPACAKSAK BAKANLIGI ARAMAKTANSA memurlar @gmail .com ADRESİNE E-POSTA GÖNDERELİM VE SÜRECİN GECİKMESİNDEN KAYNAKLANAN MAĞDURİYETİMİZİ BELİRTELİM.
İLK E-POSTAYI BEN BUGÜN SABAH GÖNDERDİM,BİLGİNİZE ... -
-
-
arkadaşlar memurlar bakanlarla vs zıtlaşmaya giriyor bunlar çok tehlikeli şeyler ayrıca bürokratlar vs memurların attığı akıl verir nitelikteki başlıklardan çok rahatsız. Emin olun haberden sonra açıklanmışsa denk gelmiştir fazlası değil
-
@kml yani ters bile tepebilir diyorsun bakalım zaman her şeyin ilaci
-
Facebook grubundan herhangi bir haber var mi
-
memurlar net haberini yapmış bugün.
-
-
@Hulasamu hadi insallah ya
-
Haftasonu geldi , belki yarin aksam aciklarlar