17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Dikkat ediyorum da "belli bir zaman aralığı vererek sınavın açıklanacağı haberini veren arkadaşların hemen hemen hepsi foruma yeni üye olmuş hesaplar..
Hal böyle olunca bi bitmediniz demekten geri alamıyorum kendimi...
-
arkadaşlar Allah sabrnızı arttırsın guy a başvuru yapmazsınız herhalde ?
-
@davetsiz Ben bugün geceye kadar bekleyip yapacağım çünkü bu sınavın açıklanacağı yok maalesef:(
-
@thomas haklısınız tabi ki. en doğal hakkınız..bu zamana kadar beklemişsiniz o bile güzel. hepimizin hakkında hayırlısı
-
@davetsiz Kardeşim bugün de açıklanmazsa artık mecburen başvuru yapacağız son güne kadar beklettik ama şartlar başvuru yapmaya zorluyor malesef
-
-
@Hulasamu son durumu alabilir miyiz bi daha
-
-
@Hulasamu Hepsi kaçıp gitti inşallah dediğin gibi olur...
-
@osaduman göremedim memurlar . net te
-
@Kaydı-Silinmiş http:// www. memurlar. net/ haber / 663981/
-
@Hulasamu iyi o zaman yapalim guy basvurumuzu
-
Başvurun gitsin ya. Kendi kendsini tıkayan bir sistem var.
-
@adayadayi9876 oh be aynen boyle
-
Evet guncel duyumlari alalim
-
@ech08 duyuru falan yok Allah askina sabir mi kaldi
-
Gercekten oyle bi sinav sonucu oldu ki belki birazdan aciklanir belki 1 ayi bulabilir o kadar karisik bi hal aldi anlam veremiyorum vardir buyuklerimzn bi bildigi
-
Ben sinava girdigime valahi de bilahi de pişman oldum. Simdi kafam rahat olurdu en azindan. Beklemezdim bir hic ugruna. Ne belli gecip gecmeyecegim. Huzurla geciremedigim her anin hesabini kim verecek. Esek gibi calisip da boyle bekletilmek de neyin nesi.Zaman geçtikçe soguyorum o eski heyecanımı yitiriyorum ya. EGM deki aciga almaların devamı da gelecektir. Bence fazla ümitli olmayalım. En az 1 hafta daha kesin bekleriz.Allah belani versin fetö. Ülkenin içine ettin. Her olumsuzluğun tek sebebi odur. Kizginligim, ofkem içimde kalsın. Yazmayaym buraya !
-
@adayadayi9876 dok icini hepimiz rahatlayalim
-
@ech08 içimden geçenler burda yazdıklarım gibi değil kardeşim. Onları yalnızken dört duvara ya da denize karşı söylüyorum sanırım anlaşıldı