17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@Kaya87 hocam hayat koşturmacasıyla insan annesini, babasını, eşini, çocuklarını, dostlarını kırıyor. Genel olarak yaşadıklarımızdan ve karakter yapımızdan dolayı gergin bir toplumuz ve bunun doğal yansıması olarak da insan çabuk parlıyor, kırıyor, yıkıyor, saman alevi gibiyiz aslında. Olabildiğince karşılıklı anlayış bunu tamamen çözemese de bir aşamadır nihayetinde. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
-
@Liyakat Keşke açıklanacağı tarih vs her şey önceden belli olsa...
-
memurlar . net haber yaptığına göre bugün aciklanma olasılığı çok yüksek çünkü ne zaman memurlar net su sınav niye açıklanmadı su konu ne oldu diye manşet yapsa ertesi gün birşey oluyor ,kulaklarına kesin bir duyummu geldi bilmiyoruz ama hem bazı arkadaşların bu hafta açıklanacağı yönde söylemleri hem memurlar.netin dün bunu manşet yapması tesadüf olamaz diye düşünüyorum,mesela neden orada 3 sınav var niye gümrük mülakat sonuçları ve sgk denetmen yardımcılığı sonuçları ile ilgili bir ifade yok ,memurlar . net hep yaptığı duyurulardan prim yapan bir site mesela kaymakamlik sonuçları bugün aciklansa biz yazmıştık demiştik diyecekler
-
........
-
@Kaymakam58. Gayet mantıklı
-
-
@Kaymakam58. Bu sürecin en mantıklı çıkarımı
-
@Hulasamu arkadasina bi daha sorsan
-
Duyuru yapıldı da ben mi kaçırdım, halen açıklanmadı bunun bir sebebi olmalı!
-
Bakanlar kurulu revizyonu bu kadar sık ve yoğun konuşulurken, bugün açıklanmazsa daha bekleyeceğiz gibi.
-
arkadaşlar bugün acaip moralim bozuldu, berbere saç traşı olmaya gittim baya uzundu saçım, traş olduktan sonra bi baktık saçımın arka tarafı yok feci şekilde saçkıran olmuşum artık nasıl bi stres içine girdiysem ,sağlığımıda kaybetmeye başladım Allah hepimizin yardımcısı olsun eğer süreç biraz daha uzarsa başka hastalıklarla karşı karşıya kalmaktan korkuyorum.
-
@sbf12345 hakikaten sıkıntı verici bir durum, çok geçmiş olsun.
-
@Valve teşekkür ederim hocam
-
@sbf12345 geçmiş olsun hocam.benzer bir durumdayım.bazen stresten istemsiz olarak dişlerimi sıkıyorum ve ağzımın içinde yara çıktı
-
Stres icin Sari kantoron otunu kullanin arkadaslar cok iyi geliyor
-
@Liyakat bruksizm mi var o da dişleri fena acıtıyor sabah uyanınca.merkez göçün mülakatını beklerken o da vardır bende .inşallah iyi olur her şey aynı yolun yolcuları aynı sıkıntıları çekiyor.sanada geçmiş olsun hocam.
-
benim artık yakınlarda açıklanacağına dair ümidim kalmadı mayıs sonu diyen arkadaşa inanmaya başladım
-
@fetih kpss sonrasi demistim ben bundan 20 gun once filan ama 363658697 tane eksi yedim
-
Hayırlı Cumalar
Bugün inşallah müjdeli haberi alırız -
Bu işin duyumu olmaz, takvim gösterenlere asla inanmayın. Açıklanmama sebebi vardır, işleri uzatan ya da bekleten bir şey vardır. Ama mayıs sonu, eylül başı diyenler de yalancıdır.