17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Bu kadar sayfa konuşulmuş kendi kendime dedim işte bu sefer açıklandı diye yemin ediyorum kalbim durdu ama sonuç yine kavga ve Troll vakası
-
@issizadam sizleri heyecan yapsın diye yazdık biz de zaten
-
@Valve yok kardeşim keklemedim. işte milletin dalga geçmesi yüzünden dediklerim boş kaldı. ben kendı kulaklarımla duydum buraya insanlık yapıp yazdık. ama keklemek olarak görüyorsan yapacak birşey yok. bak adam troll vakası diyor mesela ama ben söylediklerime kefilim.
-
@süpervali sen nickin ile yenik doğdun bu forumda. Amirli valili kaymakamlı kayyımlı nicklerden çok çekti bu köylü. Geçen birini bizzat ben kovaladım. Keklediysen de canın sağ olsun. İyi traşlar.
-
@Valve kovaladın da gitmedı benı kovdurmustu
-
@mrx08 e hani görünmüyor
-
@Valve ilk ileti ile ağır girdim millet kaldıramadı. ama duyduklarımı başka biri( eski forum üyesi) yazsaydı burada herkes bir güzel dinlerdi. şimdi troll olduk yapacak bir şey yok
-
@Valve 2 saat vakit gecti en azından:D
-
Siz ne kadar özgüvenlisiniz .yalan söylediğine ne kadar eminsiniz.sizin düşünceniz farklı diye karşı taraf yalan mı söylemiş oluyor .kardesim yazma sen de daha fazla bence @süpervali
-
gece gece şu yazılanları okuyorum da ağlasam mı gülsem mi anlamadım.yani bakanlık şu forumu düzenli takip ediyorsa artık dayanamaz açıklar
-
@süpervali troll kelimesine alerjim var benim. Bizden troll çıkmaz, çok olsa muzip çıkar.
-
8 uzmandan alınırsa 4'ü alınacakmış biz liyakat diye bagıralım , ınsanlar duyumlar alsın . oh be ne güzel istanbul valla
-
@mrx08 valiye takıldık ama senin nick de sakat, marx sanarlar onu. Direkt çizerler bu kominik derler
-
biraderim sert dalış yaptın mıllete cacık hıyar ıvır zıvır dedın yoksa biz senı guzelce dınlıyoduk @süpervali yani bi de takıldıgım nokta su bu dedın kısıler uzman mı yoksa uzman yard.mı?
-
@Valve hayır bende gördüm burda " eğer bir aksilik çıkmazsa bu gece açıklanacak diyenleri. ve kaynagı nerden deyınce söylemeden gıdenleri. bende bekledim gece 2 ye kadar kaç kere. hatta mulakatlardan sonraki ilk hafta herkes tetikte beklıyordu. ben duyumu paylastım kaynakları da söyledım. mrx08 kardesım. alınırsa dedım alınacak demedım.
-
@Valve yok ben who am i adlı filmden esınlendım burdan tum bakanlık yetkılılerıne duyrulur valla komınık degılım
-
@mrx08 valla onu bilmezler direkt çizerler, ech08 iyiydi
-
@süpervali neyse sen yıne de gorusebılırsın sorarsın ne zaman acıklancak dıe
-
@Valve yasaklı o da gerı donus olsa kalp o nıcke gerı donmez mı
-
@mrx08 arkadasın konustugu kişi uzman yrd onu biliyorum. ama diğerleri için bilgim yok. sen hala ne zaman acıklanacak diye sorarsın diyosun. tiye alıyosun gibime gelıyor. forumu mulakata gırdıgım gunden berı takip ediyorum bugun yarın 5gun bu hafta 10 gun ıcınde acıklanır dıyenler falan hikaye öyle bir bilgiyi kimse ögrenemez. ögrenırse sadece acıklanacagı gun ve ya o anda ögrenır.