17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@vaniköy-sakini kamu spotu...
-
pgm aramış mı soracağım yarın.
-
ne haliniz varsa görün. iyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir. o misal oldu. biri dalgaya almaya çalışıyordu cacık dedik hakkını iptal etti. biri de kendi çapında takılıyor. Sor kardeşim aramış mı aramamış mı. zaten obilgiyi onlardan alabilirsen senin için hayırlı olsun şimdiden.
-
Dostlar selamın aleyküm. Bu seneki Kaymakamlık başlığı forumun en gözde başlıklarından olmasından sanırım herkes bu başlığa oynadı peşpeşe.
@süpervali dostum bu tavrını sürdürme lütfen. Bir kez daha ikaz etmeyeceğim.
-
@paretowilfredo kardeşim tahrik ediyorlar. aldığım duyumu paylasıyorum. dalga geçmeye calısıyorlar. anlıyorum milleti de en basından beri takip ediyorum bende forumu çok kişi çıktı saçma sapan konuşan onlar atıldı. ama bazıları kalmış bu gece onu görmüş olduk.
-
Halen itham etmeye devam ediyorsun peki bunu nasıl yapalım? Rica ediyorum. Gerçekten beni çalışmak veya da burada bir şeyler yazmak yormuyor da. Bu tarz şeyler yoruyor inanamayacağınız kadar hem de. İstirham ediyorum kimseyi itham etmeden foruma devam et @süpervali . Zor değil inan ki. Valla zor değil bak. Gerçekten. Teşekkür ediyorum şimdiden anlayışın için.
Hayırlı geceler.
-
eveet cuma gününe girmiş bulunuyoruz . hepınızn cuması mubarek olsun . ınsallah bugun acıklanır
-
.....................
-
Bu arkadaşımızı hatırladım (@süpervali) eve polis gelecek diye sinek kaydı traş olup bekleyen arkadaş Duyumlarına inanıyormuş gibi yapın, sevin onu...
-
@Valve haha kardeşim o iletimi iyi oku polis gelecek diye değil. sayıstaydan ev ziyaretine gelecekler diye dedim. gümrük müfetttişliği için ev ziyaretine geldiler. ve pat diye habersiz geldiler.
-
Aklima birsey takildi, madem cumartesiden itibaren aramalar baslamis, bu güzide haberi bizle persembe gecesi paylasmanizin hikmeti nedir ? Aradan gecen 5 gun ?
-
@süpervali üzerinden prim yaptım kusura bakma Eee sonuç ne oldu?
-
@cfb_1907 bu duyumları aldığım arkadas ankaradan geldi. ve bu aranan arkadaşın yakın arkadası kendisi. yüz yüze konuşma ve görüşme imkanımız bugun oldu.
-
Atalarımız ne güzel demiş: söz gümüşse sükut altındır, minareyi çalan kılıfını hazırlar, mızrak çuvala sığmaz, güneş balçıkla sıvanmaz...
-
@süpervali uzman mı yoksa uzman yardımcısı mı bu dedıklerın ?
-
@mrx08 uzman çavuş
-
Neden bu kadar dert anlatmak için yıpratıyorsunuz kendinizi @süpervali
-
@Valve ee si sonuç bekliyoruz kardeşim. Gümrükten ev ziyaretine geldiler hala mulakat yapılmadı. sayıstaydan da yakın zaman da gelirler. bir gün önceden aradıkları için her gün sinek kaydı olmuyorum bu kesin duyum
-
-
@süpervali Allah gönlüne göre versin. Ama kekledin bizi gece gece.