17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Foruma sonradan gelenler şimdi heyecanla nasılda okuyorlardır:)
-
Eve polis gelip gelmemesi durumunu derince arastirdim. Tamamen emniyetin insiyatifinde, bakanlık evlerede gidin diye birsey soylemiyor dediler. Belirli bir standardida yokmus bu isin. 2012den once zorunluyken 2012den sonra ağırlklı olarak kırsal kesimde oturanlara gidilmeye baslanmıs. Gelip gelmemeside fazla önemlk degil yani. Bu duruma bakıp birsey cikarmayin
-
@thomas ahahahhahahaah bu çok ıyıydı yaaa
-
Eşim ve ben çalıştığımız için zaten gün içinde evde yokuz yani gelinip gelinmedigi benim gibi arkadaşlar bilemez ki
-
@fetih Çok önemi yok o işin, önemli olan mit raporu orada her şey ifade ediliyor zaten...
-
@thomas kardeşim arkadaş pgm den arandı. arandı kelimesini üstü ve ya evi olarak arandı anladıysan ve bu sınavı kazandıysan bize yazık gerçekten. mesleğe girsek sizin gibilerle arkadaşlık yapacağız, girmesek de sizin gibiler tarafından yönetileceğiz. PGM de sadece müdür yok biliyorsun demi silsile nasıl oluşuyor ?
-
@süpervali Donald Trump aradı desen inanırım ama PGM aradı desen inanmam.
-
@süpervali dostum o şakasına dedi ama ya
-
@süpervali Benim hangi yazdığımdan onu çıkardın inan anlayamadım? Şöyle söyliyim sen o cümleyi yazana kadar aklıma bile gelmemişti
-
@süpervali bence makama gelmeden böyle bir kibre sahip olanlar daha büyük tehlike...
-
@süpervali boş konuşuyorsun
-
..............................................
-
@vaniköy-sakini ahhahahahaha ya dur bi ciddi gibi arkadaş , aradılar diyo işte
-
@süpervali Saygısızlık yapma.
-
@mrx08 ihtimal kabil değil böyle bir şeye. Yönetmeliği var bu soruşturmanın. ve o yönetmelikte soruşturma yapan merciler ve süreleri yazar.
-
@süpervali dostum boyle konusursan inandırıcılıgını yıtırırsın . mıllete hemen yapıstırmayın dedın sen basladın yapıstırmaya sakın ol azcık
-
@vaniköy-sakini oyleyse dogrudur pek bilgım yok onun hakkında
-
@thomas ne ekersen onu biçersin.
-
@süpervali Saygısız adamın tekisin sen. Ben sana ne dedim de kalktın saçma sapan konuştun. Sana hakkımı helal etmiyorum. Allaha havale ediyorum seni.
-
Yine kavga çıktı