17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@süpervali " Geçen hafta cumartesi gününden sonra aranan arkadaslar varsa" bu aranmadan kasıt ne
-
@mrx08 valla ben orasını bilemiyorum kardeşim ilk girişim ilk kazanışım bu sınavı. daha önce olduysa belki hiç gidilmeyen ve kazanan bilemiyorum.
-
muhtarlar da araştırma yapıp emniyete bilgi veriyor.
-
@vaniköy-sakini insanlarla dalga gecıp onları huzursuz ve rahatsız eden kişinin çağımızda yeni adı
-
@mrx08 anladım.
-
@süpervali anladım , size de hayırlı olsun dıyelım o zaman
-
@antimadde Arkadaş vasıtasıyla tanıdığım birini pazar günü PGMden aramışlar. Nerdekaldın nerdeyasadın gibisinden.
-
Emniyet muhtarlara soruyor.
-
@süpervali PGM'den arayacaklar... ihtimal kabil değil. Emin misiniz?
-
@yemre6606 arkadasımız da tekrar gelındıgıne paylasmıstı bızlerle demek kı ıhtımal dahılınde boyle olaylar
-
@süpervali peki hala arama durumu devam ediyormu
-
@mrx08 kardeşim sınavı kazandıktan sonra sorusturma için geldiler. ama bu dedıgım cumartesi gününden sonra ne aradılar ne de tekrardan soruşturma yaptılar bana da o yüzden hayırlı olsun dileklerini kabul edemeyeceğim Hayırlısını Allah bilir.
-
@süpervali nerde kaldığını ondan öğrenecek kadar düşmez bir bakanlık. Onları zaten araştırmışlardır. Buraya paylaştığınız ilk iletinin ilk cümlesinin doğruluğundan şüphe ediyorum artk
-
@süpervali Hocam aranmadan kastınızı anlayamadım?
-
Pgm'den aranması size de kulağa aykırı gelmedi mi, böyle bir şey olmaz ki!?.
-
@süpervali hmm o zaman ayrı tabı ama mesela bana hiç gelinmedi kazandıktan sonra etrafımızdan diyen de olmadı senı sordular dıye
-
@vaniköy-sakini bana da tuhaf gelmişti ama olay doğru yani. Bu bakanlığın düşüp düşmemesi olayı değil. İşi sıkı tutma olayı da olabilir.
-
@süpervali yani listenin 80-90 kişilik ya da belli bi kısmı hazır . kalanı tamamlamak için bi daha gidilmiştir diyebilir miyiz ?
-
Pgm kimseyi aramaz nerde kaldın sormaz.
-
@süpervali Arayacak kişi ya da makam için referansımızı da düşünmeli miyiz acaba? Çünkü ne arayan var ne soran:)