17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
sinerji yok, sinerjimiz sıfır.
-
Sözüm söz. Eğer yarın da olmazsa bırakıcam takibi. Gençliğimiz gitti be. Olsun diye dua etmiyorum. Bu belirsizlik son bulsun diye yalvarıyorum.
-
-
arkadaşlar referandum geçsin açıklanır derken , sayın bakanın daha bakmadım çalışıcam demesiyle beynımızden vurulmadık mı zaten ? ha pöh ha kaymakamlık . biz boşa paralamışız kendimizi . o zamanda oldugu gıbı sımdı de kımsenın umrunda degılız . ister dogru ıster yanlıs benım dusuncem bu . olmaması ya da olmayacagı degıl boyle beklemek en buyuk zararı verdı zaten . en azından olmadı hayırlısı boyleymıs der yolumuza bakardık
-
@mrx08 Ben kimsenin umurunda değiliz dediğim zaman afilli kelimeler kullanılarak bana karşılık cevaplar verilmişti ama bende seninle aynı kanaatteyim...
-
@thomas zaman haklı çıkardı bizi işte dahası var mı ?
-
@mrx08 Beklettiklerinin nelere yol açtıklarını bilseler yemin ederim 5 dakika durmaz hemen açıklarlar...
-
@thomas öyle bi hale getirildik ki artık kazanamadığımızı görmek için can atıyoruz
-
@mrx08 gerçekten bunu bekliyorum ben. En azından belirsizlikten iyidir
-
Yarın da olmazsa asıl büyük sıkıntı o zaman olacak bence. Bu is uzadıkça uzuyor/üzüyor. Ben hep dedim Allaha havale ediyorum her kim olursa olsun. Bu kadar da değil be yeter.
-
@adayadayi9876 var bişeyler ya . kaba bi tabir olacak belki ama kıllanmamak elde değil
-
@mrx08 Birşeyler olduğu kesin ama bu zamana kadar ne olursa olsun halledilmeliydi diye düşünüyorum..
-
@mrx08 Allah'a havale etmek güzel bi şey bu şekilde bürokrasi ve kirtasiyecilige alistalıştırılan bizler görev alınca kırtasiyecilik ile mücadele edelim (!) Icimden geçenleri yazıp siliyorum o derece yani
-
@adayadayi9876 sildiklerin aslında yazdıklarında gizli , cok guzel anlatıyosun , inşallah görev alabilrsek en iyisini yapmaya calısıcaz
-
@thomas gençliğimizi yedi bu sınavlar be. Meslek lisesi okusak bir zanaatimz olsa işimizi severek yapsak kendi işimizin patronu olsak. Çoktan askerliği yapıp coluk çocuğa karışmıştık. Anladığım şu ki sınavlarla uğraşanlar hayata kilometrelerce geriden başlıyor. Hep stres dolu hep acı dolu.
-
@mrx08 inşallah değerli kardeşim
-
Öncelikle söylüyorum troll değilim. Uzun süredir takip ediyorum grubu. benim aldığım duyuma göre liste gecen hafta cumartesi günü belirlendi. Geçen hafta cumartesi gününden sonra aranan arkadaslar varsa ve ya guvenlık sorusturmasına tekrardan gelinen arkadaşlar varsa şimdiden hayırlı olsun diyorum. Kesin liste üzerinde son rötuşlar yapılıyor ve bir kişinin imzası yokmuş. Rötuş bitince büyük ihtimalle imza atılacak.
-
inşallah adil bir alım olur.
-
@süpervali peki hiç ama hiç gelinmeyen arkadaşlara da (ben mesela) geçmiş olsun dıyebılır mıyız ?
-
Arkadaşlar cahilliğime verin; troll ne demek?