17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@yemre6606 kisa ve net bilgi istiyoruz kardesim sana zahmet
-
@Kaymakam58. Yeni bilgi yok kardeş. Benim 10 gün olarak aldığım duyumla dün aldığım duyum farklı yerlerdendi. Biri bakanlık içindendi ama. Senin duyumun da beni dogruluyodu. Ancak bugünkü arkadaş moral olarak yıktı bizi. Geçen perşembe beni ikinci kez sorduklarını da göz önüne alırsak her sey çok karışık. Söylenecek söz kalmadı bende. Anca robert langdon çözer bu denklemi
-
Forumu okudukca ve burda yazdikca iyice stres yapiyorum belirsizlik artiyor kafamda. Birinize kotu kelam ettiysem hakkinizi helal edin.bakmamaya caliscam artik. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah.
-
-
@Hulasamu Hocam şimdiye kadar zaten zor değildi yine zor değil ama her ne hikmetse açıklanmıyor...
-
............
-
anlayabildiğim kadarıyla @odtüsbky arkadaşımızın edindiği bilgi kesin bir bilgi değil. mevzu açılınca söz arasında geçmiş bir akıl yürütme gibi. ama yine de uzun süreli bir takvime hazırlıklı olmak daha iyidir.
-
Bu hafta da açıklanmasa ben takip etmeyi bırakmayı düşünüyorum. Boşa geçen zaman kaldı bana. En büyük acım da bu. Ben ki her dakikayı dolu dolu geçiren biriydim. Bomboş durup beklemeye alıştırıldım resmen. Fazla rahat olanları pek anlamıyorum. Isyankar tavrım aslında bu mesleği istiyor olmamin obur adıdır. Oyle girdim puanim yetti diye mulattayim diyenlerden olmadim. Olmasa yine girerim sinava. Birilerinin ruhunda deli gibi sevmek varsa bizim de ruhumuzda kaymakamlik var. Vurdumduymaz olup aman ne zaman açıklanırsa açıklansın diyemem.
-
@adayadayi9876 hocam haklısınız ancak elden de bir şey gelmiyor malesef
-
Birgün gercekten acikliycaklar, ozamanda inanıp bakan olmycak
-
Sayın bakanın oğlu da iibf'li bildiğim kadarıyla. sınava girip de kazanmış olsaydı açıklanması için oğluna baskı yapardık kesin
-
@vaniköy-sakini Açtırma kutuyu, söyletme kötüyü mü derler ne derler artık:)
-
Bugün de olmadı ! Her şeye rağmen suskunluğumuz, buna sebep olana armağan olsun NOKTA
-
son iki günde iki eski vali hayatını kaybetti. peşinden koşuyoruz bu hayatın ama yakaladıktan sonra ömür bitiyor. Sakin yaşamak, bir saati bile zayi etmemek lazım.
-
@vaniköy-sakini haklısın , Allah her şeyin hayırlısını versin
-
geceye puanım 3/10
- whatsapp çalışmıyor
2)sonuçlar bayrama kalmış yazılanlara göre
- whatsapp çalışmıyor
-
bugün için de umut yok gibi, bi ihtimal yarında olmazsa bayrama yakın diyen arkadaşlara inanmaya başlıycam galiba
-
@adayadayaday bekleyelim bakalim cuma cumartesi pöh de aciklanmazsa sıkıntı var demektir ve bayramı da bulur
-
Facede paylaşıldı"bakanlığın haftasonu çalışmasını tamamladığı ve listenin hazır olduğu bugün yarın açıklanacağı"şeklinde ve bir arkadasta yetkili birinden aldığı bilgide bunu onayladi
-
@Kaymakam58. inandırıcı gelmedi bana dün açıklanacak diyordun mesela duyumlara inanmamak lazım