17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Gerilim artıyor:) Bakanlıktan bizleri mi trollüyorlar acaba:)
-
Arkadaşalr AÇIKLANMAYACAK diye duydum. Sevgiler
-
13 marttan itibaren istisnasız her hafta bir arkadaşımız 1 hafta sonra açıklanır diye duydum diye yazdı buraya
-
Mesela arkadslar SGK başkani bile geçtiğimiz günlerde bi iki gun bekleyin 8.pro den. Yard. Mülakatinı açıklaycz demişti. Ve halen açıklanmadi. Bu durumu kıyasen bizim ümit bağladığımız kuruma da uyarlasak bence fazla unitlenmeye gerek yok. Ben genelde hafta başlarında hafta bazlı umitleniyorum
-
Ben hakimlik mülakatına da gireceğim eminim ki o bundan önce açıklanacak...O kadar ümitsizim bu sınav için.
-
Dostlar @odtüsbky dostumuz bakanlikta gorevli zannediyorum bizzat sorma sansi oldu ilgili birimlere. Bugune dek yanlis bir bilgi paylasmadi bizimle. O nedenle bu kez de duydugunu oldugu gibi aktardigini dusunuyorum. Sorun bakanligin neyi neden beklettigi hala. Bu kisim dusundurucu.
-
o zaman şimdiden hayırlı ramazanlar diliyorum ramazan sonu görüşmek üzere
-
@paretowilfredo @odtüsbky Arkadaşımıza hiç bir lafımız yok. O da iyi niyetinin göstergesi olarak duyumunu bizimle paylaştı. Bizim tepkimiz açıklanmasının gittikçe ileri tarihlere atılmasına.
-
@thomas Dostum bakanligin temkinli olma dusuncesine dair bir kac fikrim var. Ama simdilik bunlar bende kalsin. Geciktirilmesi istenen bir durum olmamakla beraber bir cekince soz konusu boyle soyleyebilirim.
-
@fetih Bakanı artık Ankara dışındaki iftalarda takip ederiz:) Her Ankara'ya geldiğinde "Bugün Bakan Bey Ankara'da " diye sevinir açıklanmasını bekleriz:)
-
@paretowilfredo Kardeşim illa ki bildikleri bir şeyler vardır ama bana göre şöyle bir durum var diye düşünüyorum. Referanduma kadar hiç bir çalışma yapılmadığı referandumdan sonra çalışmalara başlandığı içinde sürecin uzadığı...
-
@thomas Rabbim sabrımız artırsın...
-
Malum yapıyla ilintili biri zaten aklı varsa bu sinava başvurmazdı. Bu güvenlik soruşturması zaten geniş çaplı olacaktır o belli. Çekince de bu yani. Başka sebebi olamaz. O 400 kişiden mükemmmel 100 kişi her halükarda seçilir. Bu kadar uzatmanın anlamı yok.
-
@adayadayi9876 Tabi ki seçilirdi Allah aşkına. 400 kişi 400 bin değil sonuçta
-
Baksanıza her gün yeni bir şey çıkıyor. Bilgiler, listeler, irtibatlılar, gizlenmişler... nasıl açıklansın. Yeni alınan bir adayın bağlantısı ortaya çıkarsa bunun nasıl haberkeştirilip bakanlığı sıkıntıya sokacağını düşünebiliyor musunuz. Olaya güvenlik açısından bakınca ben sabretme gücü buluyorum kendimde. En iyisi mevcut işlerimize devam edip beklemeden akşamları bir kez bakmak. Herkese kolay gelsin.
-
@paretowilfredo Bakınız 54 gün oldu bu cekinceyi bize söylerseniz seviniriz bizde derizki bu yuzden aciklanmiyo ve bekleriz ama lütfen bu bizle paylasin sayın @paretowilfredo
-
@Kaymakam58. duyumu aldığın kişi yanılacak galiba
-
geceleri uyuyamıyorum kronik başağrısı başladı sağlığım bozuldu.
-
@thomas siz hukuk mezunu musunuz hocam ? Bende idari yargi mulakat sonucunuda bekliyorumda
-
@cfb_1907 Evet hocam ben Adliyi bekliyorum daha girmedim mülakata..Ayrıca inan o mülakat bu sınavdan önce açıklanacak:)