17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@president06 Hocam yanlış link atılmış. Başlıklar aynı olduğu için hatamızı anlayışla karşılamanızı umuyoruz. Yapıcı eleştirileriniz için ve duyarlılığınız için teşekkürler.
doğru link: https://www.tercihiniyap.net/haber/kaymakam-nedir-ne-is-yapar-nasil-olunur
-
Kaymakamlık Nedir? Nasıl Olunur? Meslek Tanıtım Yazısı
https://www.tercihiniyap.net/haber/kaymakam-nedir-ne-is-yapar-nasil-olunur
-
@Phoenix milli güvenlik stajı taa maiyet memurluğundan kalma.
-
@Valve Eski bir yazı hocam. Zaten linkler bile birbirine karışmış. Bir fikir verebilmesi adına paylaştık. En kısa sürede güncelleyip sizinle paylaşırız. Belki hatırlayanlar olur facebook grubu zamanından kalma bu yazı
-
İl merkez: 2 ay, Kaymakam refikliği: 3 ay, Mülkiye teftiş: 2 ay, Bakanlık dil kursu: 4 ay, Yurt dışı eğitim: 12 ay, Vekil kaymakamlık: 9 ay, Kaymakamlık kursu: 4 ay TOPLAM 36 AY (3 YIL)
-
Arkadaslar icislerindeki bir arkadaşım bugün açıklanacağını söyledi kulağına böyle bir şey gelen var mi
-
(bakınız: bir arkadaşım ekolü)
-
......................
-
.........
-
@hasbayburtlu evet kardeşim, aynı şeyi yazmışız da ben ezberden yazdım, ifadeler eksik olabilir.
-
@Kaymakam58. Kardeşim bende tam aksini bu hafta açıklanamayacağını duydum. Duyum dediğim kişi ise bizim gibi sınava girmiş bir kişi kaynak vs hiç bir şey bilmiyorum.
Anlaşılan şu ki duyumlara pek itibar etmememiz gerekiyor. Birimize bugün açıklanacağı birimize de bu hafta açıklanmayacağı diye 2 farklı alakasız duyumlar gelebiliyor. Bunlara itibar etmemek gerekiyor diye düşünüyorum.
-
@thomas ben inandım çünkü @yemre6606 adlı arkadasimizda dün öyle bir duyum aldığını söylemişti duyumlar paralel
-
@Kaymakam58. İnşallah kardeşim sizin dediğiniz gibi olurda kurtuluruz bu işkenceden
-
@thomas forumu lakayt bulup önüne gelene saydırıp gitmişti bu arkadaş. ama duyumlarıyla beraber yine gelmiş. "bir arkadaşım" ile başlayan cümleler fason kurgular olur genelde.
-
@Valve Forumu lakaytlastiran kişiyle alakalı forum yöneticileri gerekeni yapmışlar bu yüzden cikmadim,ayrıca bugüne kadar hiç duyum paylasmadim sonradan buraya geldiğin için bilemezsin
-
@Kaymakam58. Geri gelir o, cezalar süreli. Herkesin yazdığı amel defteri gibi bir yerde yazılı arkadaşım, geçmişe doğru okumak zor değil. Bana da saçma tip demiştin. Sana bir sürü şey yazdım, cevap vermedin
-
@Valve yav he he , ben baştan beri burdayim kimlerin sınava girip girmediğini biliyorum sınava girenlerle muhatabım,sen muhatabım diilsin ne sen bana cevap ver ne ben sana verim
-
@Kaymakam58. 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Arkadaslar malesef aldığım duyumlar referandum sonrası aciklanacaginin kesinlestigi zaten bu yoğunlukta aciklanmasi zordu beklicez malesef biraz daha
Bak mesela böyle bir duyumun da olmuş, daha fazlası da var. biraz geriye doğru okumak yeterli.
-
bugüne kadar hiç duyum paylaşmadın, kuzenin yazdı hepsini değil mi
-
Ben sokaktaki köpeklere bile geçerken selam veriyorum. O yüzden herkesi muhatap alırım. Ama sen çok kasıntısın arkadaşım lütfen muhatap ol benimle.