17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@Kaymakam58. Kardeş bugün öğlen bi haber geldi ama bilmiyorum ne kadar doğru. Listeye son şekli veriliyomus . 1-2 gün içinde açıklanır dendi. Ama doğrusunu Allah bilir. Inş doğrudur. Pusuda bekliycez hep beraber
-
@yemre6606 bugun icin ihtimal var mı kardesim
-
@cfb_1907 valla o kadarını kimse bilemez herhalde
-
Arkadaşlar nasip olur da kazanırsak süreç nasıl işliyor acaba? Mülakat listelerinin açıklanmasından sonra ilk olarak valiliklerde başlanıyor sanırım. Acaba liste açıklandıktan sonrada bekletilecek miyiz üç, dört ay ?
-
-
Arkadaşlar,
En son mülakata giren kişi ayın kaçında girdi biliyor musunuz ?
-
-
@Hulasamu Sağolun
-
-
bak yine hareketlendi burası
mülakata kalan 400 kişiyiz ama şuradaki 3 5 arkadaşımız birşeyler yazınca bi heyecan alıyor beni,
bilgisayarı açtığımda içişlerinin sitesinden önce buraya giriyorum -
@adayadayaday burda şu anda pek heyecanli durum yok ama gece çok hareketli olur burası. Şimdi dinlenen parmaklar gece ümitle başlayıp gece geç saatlere geldikçe üzüntüye yer verip ebedi istirahata çekiliyor
-
Arkadaslar nasip olurda kazanirsak es durumu tayini kaymakamlikda nasil isliyor acaba bilgisi olan varmi
-
@mutadis00 Hakim savcı ise eşiniz, ona tabi oluyorsunuz diğer türlü eşiniz size tabi oluyor..
-
Arkadaşlar bu arada hakimlik mülakat sonucunun ne zaman açıklanacağı ile ilgili bir duyumu olan var mı?
-
Merkez uzmanı olursa eşimiz o zaman nasıl oluyor
-
@adayadayaday O konuda net bir bilgim yok
-
@Hulasamu 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
yetiştirme planı ve staj programı dönemlerine uygun olarak gruplar halinde ve Bakanlıkça belirlenecek tarihlerde görevlerine başlatılırlar.
Başlatılana kadar cok bekleyecek miyiz acaba? Geçmiş uygulamalar nasıl olmuş bi bilginiz var mı?
-
@adayadayı Örneğin 1-2 ay ya da 4-5 ayı da bulabilir mi?
-
-
Esimincalistigi kurum sadece 29 il merkezinde var ozaman nasil olucak acaba