17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Bu 4 günde bence bi sey olur artık
-
Olaganustu kurultay var bisey beklemeyin
-
Yok mu yeni duyumu olan ? Yalana da razıyız
-
@blade-MM senin yalanlar iyiydi dostum nerdesin
-
-
Bakanligin sitesine girebilen varmi
-
@antimadde girdim yok bi sey
-
@yemre6606 kardeşim var mi bir gelişme 8 gün önce 10 gün içinde açıklanabilir diye bir duyum almistin5 ve güvenilir bir kaynak demistin
-
@Kaymakam58. Daha verdigi surenin dolmasına 2 gun var sıkıstırma adamı
-
@ech08 Rica ediyorum sen benim mesajlarima cevap verme
-
@Kaymakam58. Küs müyüz
-
@ech08 senin bu sınavı kazandığını düşünmüyorum.vakit geçirmek için burdasin.Durumu lakaytlastiriyosun.Sen ve senin gibiler burda ancak klavye uzmanlığı yapiyosunuz açıkçası burda kimin sınava girdiği ve kazandığı yazdıklarıyla bunu belli ediyor benim anlamadığım bu formun yöneticilerinin seni hala burda tutmaları senin gibiler burda olduğu içinde ben bu forumdan cikiyorum
-
Artik iyice birbrimze satasmaya basladik kimseye yakismiyor bence duyum isini birakalim zaten ne desek bos. Bakanlik ne zaman uygun olursa aciklayacaktir meslekle ilgili paylasimlar yapalim.
-
@Kaymakam58. Hadi gülüm yoluna bak . Sen de digeri gibi buranin 2.kaymakamisin heralde
-
Ne guzel istanbul ya valla biri gelir ahkam keser digeri gelir kimin kazanip kimin kazanmadigini belirlemeye calisir oburu gelir bu gece aciklanyo der beriki gelir 10 gun jcjnde duydum der . Snra klavye uzmani biz oluruz kaymakam58 nickini sil sivasliklayveuzmanyard. Nickini al sen isine bak milletin asabinj bozma ikile hadi
-
-
@ech08 hocam bu tip uyarılardan uzak durmanız gerekiyor. Burası kimseye özgü bir alan değil, trol olmadığı sürece herkes dilediğini yazar. Siz insanların nickleri silmeleri meselesine girmeyin.
-
@Antimülakat onun yazdigini oku sonra bana yaz krdsm hadi
-
@ech08 hocam burada yazılanlar küfür ve hakaret içermediği sürece problem yapmıyoruz. Ama sen çık, nickini sil vs. gibi şeyler kimsenin hakkı değil. Bu platformda buna müsaade edemeyiz. Bir de olayı karşılıklı konuşma veya tartışma meselesine dönmüştürmeyelim. Uyarımızı dikkate alın lütfen.
-
Arkadaşlar rahatsız olduğunuz paylaşımlar yapanların paylaştıklarını bayraklayıp, bizi bilgilendirebilirsiniz. Arkadaşımız bir kaç kez aynı üslupla yaklaştığı için hesabını dondurmak durumunda kaldık. Olabildiğince kimseyi engellemek istemiyoruz ama trol içerik üreten, hakaret ve küfür eden, siyasi proprganda yapan ve bir şeylere hakkı olmamasına rağmen karar verici şekilde konuşanları düşünmeden engelliyoruz.