17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@Hulasamu İnan kitap yüzü açamıyorum:(
-
@thomas ahahhaha aynen valla bende . Ama kazanirsam hepsini yakicam buyuk bi atesin icinde
-
-
forum moderatörleri uzun uzun yazılar yazıyorsunuz ama icraat yok. Şikayetim hala dikkate alınmadı.
-
@ech08 yakma arkadaşım. Bir üniversite kütüphanesi ver.
-
Bakiyorumda facebook grubuna yazamayacak kadar ozguvensiz arkadaslar burda simdiden kaymakam olmuscasina agizlarinda kendilerini oldugundan farkli gostercek 3 5 kelime kullanarak meslegin vakarindan bahsedip poz veriyorlar yok hala aciklanmadi sitresten oluyoruz bitiyoruzlar hayatini buna endekslemis ders calismaktan deli olums asosyal asalak tipler gercekten burda bir kac kisi haric kaymakam cikarsa vay halimize
Ayrica bu meslegin vakari o koltuktan yada 3 5 arapca farsca kelime kullanmaktan gelmiyor arkadaslar meslegin vakari islama ve millete hizmetkar olabilmekten geliyor bunu beceremeyenleri zaten almayacaklar alsalarda staj sonunda sutlayacaklar o yuzden cok havaya girmeyin sinavi kazandiktan sonra cevrenizden size gosterilen ilgi alaka sizi sisirmesin bir asir sonra unutulacaksiniz iki asir sonra unutuldugunuz bile unutulacak
Sayfa adminlerinede tavsiyem sacma sapan trolluk yapanlar icin bi ilan gecin kurumlar tarafindan ip adresleriniz takip ediliyo bizde paylasiyoruz felan gibisinden bi trollukde siz yapin temizleyin su trolleri yazmaya korksunlar biraz -
On lafından dokuzu troll. Sen de öğren birkaç kelime. Zoruna mı gitti arapça farsça kelimeler?
niklere bak çay demle kayyim olmuş kaymakam olmuş hepsi. -
Birilerinin açtığı facebook grubuna yazmak meslek icabı mı, tutturmuşlar bi grup türküsü. Sen çok özgüvenliysen facebook hesabınla giriş yapsana komik nickli arkadaş.
-
@paretowilfredo @Phoenix bu facebook grubu propagandası yapan arkadaşlara müdahale edin lütfen. Madem orada herkes adıyla yazıyor, oraya gitsinler.
-
@kayyimkaymakam hem yeni üye oluyorsun buraya geliyorsun. Hem nickinde kaymakam ibaresi olmasına rağmen birilerini "kaymakam olmuscasina" diyerek eleştiriyorsun. Madem özgüvenin var doğru dürüst isimle hesap aç. Germe bizi. Git o sevdiğin face grubuna. Sen dahil burda kimse kimseyi eleştirme hakkına sahip değil. Sen bu kafayla "Sosyal" olsan ne yazar. Bak işine hadi bakım
-
Bu ileti silindi! -
@kayyimkaymakam daha önce bu forumdan kimler kimler çıktı, bakılcak yer burası değil sosyal medya, kimsede forumlar duruken kendini orada afişe etmez
-
@kayyimkaymakam fazla "sitres" yapma sen. Yoksa "sosyal" olamazsın. Yesin onu dedesi
-
@kayyimkaymakam krdşm sen naptn ya costurmussun icinde mi tuttun 1 hafta filan ya naptn sen bunlari yazarken agladn mi
-
@ech08 forumda aktif birisinin aldığı yeni bir nickmiş. Komik olansa aktif nickinin de sahtesine çok benzemesi.
-
@Valve SİTRES'ten almıstır , salla
-
-
İlla bir facebook hesabı açarak oraya mı yazmamız gerekiyor!!! Hesap açmıyor olmamız özgüvenimiz olmadığını mı gösteriyor sayın kaymakam?
-
beyler alakasız olacak ama guy tercıhlerı ne zaman acıklanır obur gruba sordum da mıllet deneme cozme kısmına gecmıs bana cvp verıceklerını sanmıyorum
-
@ech08 Bu hafta içi belli olur diye düşünüyorum ben. Nereyi tercih ettin?