17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@hakimim_25 arkadasim zaten biz de oyle olsun istiyoruz ve ilk defa 51 gun olmus en gec aciklanan sinavdan 34 gun fazla yani hissetmenin otesinde artik aciklanir diye tahmin ediyoruz referandum biteli 15 gun gecti sayin bakanimiz pöh icin sorulan soruya hizlica aciklamaliyiz caliscaz dedi bizim icin de gecerlidir insallah.
-
"Ne zaman açıklanacağını bilecek kişiler sayın bakan, müsteşar ve BELKİ de komisyon. Onlar haricinde duyum verenler de tahmini olarak konuşuyorlar." Bunu söyleyen de ben değilim arkadaşlar kurumda önemli bi bürokrat. Yapacağımız tek şey dua edip beklemek ve ara ara siteyi takip etmek.
-
sanırım sürec uzadıkça herkesin stresi artıyor yalnız degilmişim
-
-
biri mulakatlar bittikten en az 50 gun sonra acıklanacak deseydi hıc ınanmazdım
-
@Hulasamu aynen öyle hocam. Siz iyi bi niyetle duyduğunuz bilgileri paylaşıyorsunuz ama herkes heyecanlı ve gergin bekleyiş içinde. Nasıl bi tepki geleceğini kestirmek zor.
-
Arkadaslar lutfen duyum paylasmayalim hepimiz aciklaninca ogrenelim yoksa birbirimzi kiriyoruz hic guzel olmuyor.
-
Meslekle alakali seyler soralim ogrenelim anlatalim birbrmze
-
-
Mesela herkes il tercihinde su an bulundugu ili mi tercih etcek ya da baska iller var mi
-
@Kaya87 il tercihi açıklandıktan ne kadar zaman sonra olur acaba
-
Yine iletiler silindikten sonra girdim foruma
-
@thomas kardesim yine sansayonel duyumu olan arkadas vardi direk ozel kalem muduru 10 gun icinde anca aciklanir demis ben de eger siz bu kadar ulasabiliyosaniz sizin is tamamdir dedim kizdi bana sonra tatliya bagladik ama iletiler silinmis
-
-
@Hulasamu arkadas iletiler silinmis diyince kisa aciklama yaptim o kadar
-
-
Teşekkür ederim:) Erdemli davranışlarınız için ayrıca ikinizi de tebrik ederim:)
-
@thomas sen de geldin erdemliligimiz artti
-
@Hulasamu pasla da biz de calisalim
-