17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Referandum dediler tamam dedik o bitti
Sonra khk yayinlanackmis dendi yayınlandı oda bitti sonra kabine degisikligi olacakmış dendi sonra sayın cumhurbaşkanımız gündemimizde yok dedi oda bitti 51 gün oldu be kardeşim sabır tasimiz catladi -
Haftalık terör bilançosu ile ilgili haber resmi tatil olmasına rağmen bakanlık sitesinden yayımlandı. Her şey olabilir gibi geliyor bana.
-
Arkadaslar haklisiniz cok bekledik sabrettik.tam yaklasmisken sonuclara lanet okumayalim.daha ne kadar uzayabilirki aciklanmasi. insallah kisa surede aciklanacaktir velevki aciklanmasi uzadi elimizden bir sey gelmez. Sayin bakan beyin mustesar beyin ve komisyon uyeleri genel mudurlerin mesai anlayisi normal memurlar gibi degildir belki hepsi bakanlikta sonuclar icin calisma yapiyorlardir.
-
398 kisi calistik kazandik mulakat gunu de giyimimize dikkat ettik sorulara verdigimiz cevaplarla ustumuze duseni yaptik ve sonuclari bekliyoruz hepimiz hakettik ama 100 kisi kazancak Rabbim en cok hakedenlere nasip eder insallah.
-
@Kaya87 iki kişi girmemiş mi mülakata
-
@Valve öyle diye duymustum
-
Ben hariç herkesin kulağı delik, herkes bir şeyler duymuş.
-
@Valve sen de duymuşsundur ya da duyarsin insallah
-
@Valve forumda da paylasilmisti 398 kisi oldugu
-
-
Eger dogruysa umudum kalmiyor artik bikac ileti once de yazdigim gibi elimizden gelen bisey yok cok yorucu oldu bizim nasibimizde de bu varmis.
-
-
@Hulasamu haklisin kardesim.
-
@Hulasamu nerden aldin kardesim bu duyumu
-
@Hulasamu Senin duyumlarina inanmıyorum 2 haftadır bizi oyaliyosun
-
Arkadaslar fakelere inanmayın son 2 hafta yeni katılımlar oldu buraya saçma sapan isimlerle hulasamu valve gibi saçma kişiler türedi açıkçası bunlar yüzünden burası saçma bir hal aldı
-
@Kaymakam58. Kim fake kim gercek anlasilmiyor kimsye kotu birsey soylemek istemiyorum ama bi ara bikac gun icinde deniyor ayni kisi 10 gun icinde anca diyor iyice sinirim bozuldu herkesn iyi niyetli olmasi gerektigini dusundugumden ister istemez inaniyorum soylenenlere ama gercektn cok tuhaf bi hal aldi bu forum.
-
@Kaymakam58. Ne saçmalığımı gördünüz açıklayabilir misiniz?
-
Cevap bekliyorum forum kaymakamı, ne saçmalık yaptım, yazdım da haksız tarizine muhatap kaldım? Herkes önünde açıklamanı yap. @Kaymakam58
-
Arkadaslar Benim aleyime konusan baska kisiler faik dir. Tsk iyi aksamlar
Gokhan Tore nin bu tweeti geldi aklima ya gozlerim yasardi gulmekten