17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Zaman gectikce herkesin sinirleri bozuluyor iyice birbirimize sert konusmaya basladik pek iyi gorunmuyoruz Allah sonumuzu hayretsn bu gidis iyi gidis degil
-
-
@Hulasamu bu kadar ulasabiliyosaniz siz is tamamdir o zaman
-
@Kaya87 kaldı 99 mu diyosun ?
-
-
@ech08 demek istemezdim keske hepimiz aciklandigi gun ogrenseydik sonucumuzu ama yapcak bisey yok
-
-
@Hulasamu biz kimseye soramiyoruz sorcak kimse bulamiyoruz amasiz 2 gunde bir duyum paylasiyosunuz
-
Ya arkadaşlar, bir talip olduğunuz işe bakın, bir de ettiğiniz laflara, takındığınız üsluba bakın. Ben sırf mürai insanlarla muhatap olmamak için sosyal medya kullanmıyorum. Kimlikte yazan isimlerimizi kullanmak zorunda değiliz ama ben yazdığım, söylediğim her şeyin sonuna kadar arkasındayım. Adama bak, saçma sapan kişiler türedi diyor. Forum kaymakamı. Cevap verememenin acziyeti sana yeter. İster 100 kişi, ister 400, herkesi müstakbel meslektaşım olarak gördüğümden üslubuma çok dikkat ediyorum ama burası yolunu şaşıranlarla dolu. Kaymakam adayı olmanın olgunluğundan yoksun bir yığın söz ediliyor. Mülakatla ilgili çok özele kaçan malumatların dışında hiçbir yazımı düzenlemedim. Ama pek çok kişi yazıp yazıp siliyor, gözümden kaçmıyor. Herkese hayırlı sonuçlar. Forum kaymakamlı @Kaymakam58 ssn hariç.
-
@Hulasamu alincak bi durum yok geldiginiz gunden beri surekli duyum paylasiyosunuz ve saglam yerlerden oldugunu goruyoruz bugunku duyum mesela ozel kalem mudurunden bir duyumdu
-
-
@Hulasamu kizcak bi durum yok sizin icin sevindirici bi durum onu belirttim sadece
-
Arkadaşlar forumda gözümüz, kulağımız başlıklardan bir tanesi. Elimizden geldiğince hepimiz göz kulak oluyoruz bu sayfaya. Sizler bu ülkenin mülki idari amir adayları olarak forumda yer alan diğer mesleklerden daha mühim ve kutsal bir görevi ifa edeceksiniz. Bu kutlu yolculuğun başında, sizleri tanıma fırsatına sahip olmak ve paylaştıklarınızın gelecek kuşaklara ışık tutmasına vesile olmak adına ty ailesi olarak çok memnunuz.
Bu sebepten ötürü burada tüneyen trolleri engellemek ve sabrınızın zorlandığı şu süreçte bunlar yüzünden can sıkıntısı yaşamanıza engel olabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Ancak sizlerde anlayışla karşılarsınız ki, forumlarda trolleri tamamen bitirmek mümkün değil. Çünkü hergün yeni birileri türeyebiliyor.
Şunu bilmenizi isteriz ki, burası var oldukça malum forum siteleri gibi olmayacak. Bunun garantisini şimdiden veriyoruz ama sizlerden de 3-5 kendini bilmezin paylaşimlari sonrası burası da kendini bozdu gibi cümleleri peşin peşin kurmamanizi diliyoruz. Karşılıklı güvenimizi her daim dik tutalım ki, şu kendini bilmez troller buranın bozulmayacagini anlasın ve kaçarak uzaklaşsın.
Hepinize TY ailesi olarak saygılar diliyoruz.
-
-
@Hulasamu tamam uzamasin mevzu sonuclar aciklandiginda hakkimizda hayirlisi olur insallah
-
Neyse tartismayi birakn da dua edin en onemli kısmı kaciriyozz
-
@ech08 neymis onemli kisim
-
@Kaya87 DUA ETMEK . ISIMIZ DUAya TEVEKKULE KALMADI MI ?
-
@ech08 o her zaman lazim.
-
Ben bu hafta açıklanr diye tahmin ediyorum 10 gün önce bi arkadaş yazmıştı çalışma başladı on güne açıklanr diye ben bu hafta çok hissediyorm