17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Bak hâlâ hizmet içi eğitim duyurusu giriyolar ya
-
Biraz ümitliyim bu haftadan. Açıklanmaması için hiçbir sebep yok
-
Bu gece ya da yarın akşam/gece açıklanabilir. Ben de ümitliyim. Kimseden duyum almadım, sakın ola ki beklentiye girmeyin.
-
@Valve Kardeşim ben bu hafta için tüm ümitlerimi kestim. Bu hafta açıklanırsa süpriz olur. Diğer türlü bu gidişle bu hafta açıklanacağını hiç düşünmüyorum.
-
Arkadaşlar meslekle ilgili tanıtım yazımızı okuyabilirsiniz, süreci de anlatmıştık. https://www.tercihiniyap.net/meslek/kaymakamlik-nedir-basvuru-sartlari-nelerdi
-
@Antimülakat 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Arkadaşlar meslekle ilgili tanıtım yazımızı okuyabilirsiniz, süreci de anlatmıştık. https://www.tercihiniyap.net/meslek/kaymakamlik-nedir-basvuru-sartlari-nelerdi
1- Kaymakamlık mesleğine vhki kadar yer ayırmamışsınız.
2- Konu başlığında yer alan soruların tamamının cevabı yok açıklamalarda.
3- Bilgiler güncel değil. (Sınav ücreti vs)Foruma verdiğiniz emek için teşekkürler. Biz sizlere değer veriyoruz, inşallah yapıcı eleştirimi hoş karşılarsınız.
-
@mutadis00 nakil talep edecek
-
@sbf12345 nasil nakil talep edecek nereye edecek ki vergi mufettisi nasil nakil olur?acaba o 29 ilden birine verilme sansi olurmu tabiki kismet olurda kazanirsak.
-
biz burda sizin özel nakilinizi mi, konuşacağız. siz bir kazanın önce hayret bir şey ya
-
Kiliclar cekildi yine
-
Ne konusacaksiniz duyum yazan olursa duyum yazmayin diye tepki verirsiniz bisey sorsak sizin naklinizimi konusacagiz dersiniz sen istemiyorsan konusma.kafamiza bisey takildi sorduk sadece bilgisi olan belki vardir diye yazmak istemeyen yazmaz.
-
@captainblack beklemek cok gerdi anliyorum da satasacak yer ariyorsan o ben degilim.
-
@mutadis00 ben saracak yer aramıyorum ama senin yaptığın burdakilere saygısızlık. birincisi kazandıysan hayırlı olsun sonuclar acıklanmadan bu tarz seyler yazman hoş degıl. ıkıncısı kımse senın özel şahsi atama nakil konulaırnı dinlemek zorunda değil. burada farkındaysan genele hitaben konusuyoruz.
-
@captainblack Hocam bence haksızsın kusura bakma. Arkadaş gayet normal bir şekilde bu konu üzerine 1-2 ileti yazdı. Uzun uzadıya bu konu hakkında sürekli ileti yazmadı.
-
foruma katılma tarihi için bir kac saat yada dakika ibaresi olan kardeşleri çok seviyorum
-
Bekleyenler grubuna guy listesi için de bekleyenler dahil oldu. Onlar da facede isyan ediyor gördüğüm kadarıyla
-
@adayadayi9876 Elimi attığım sınav kuruyor:)
-
@mutadis00 "Devlet Memurlarının Yer Değiştirme Suretiyle Atanmalarına İlişkin Yönetmelik", eş durumundan nakillerde uygulanacak kuralı değiştirmiş. astın üste göre yer değişikliği yapabilmesi uygulaması kaldırılmıştır. Yeni düzenlemeye göre iki kurum gerekli koordinasyonu sağlayacak ve her iki kurumunda nerede hizmet ihtiyacı var ise orada birleştirme sağlanacaktır. Yani canını sıkma kardeş kaymakam olursan sıkıntı olmaz.
-
Umutlar tukendi. Bugün de olmadi. kaldı 3 gün. Cümleten hayırlı geceler. Allah bize sabır versin.
-
@president06 hocam kusura bakmayın, yazımızda bir kırılma olmuş. Bu bizim yazımızın sadece 5'te 1'i. Konuyu dostlarla bir görüşelim kusura bakmayın bir sıkıntı var, eleştirilerde haklısınız.