17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@odtüsbky bu arkadaşımızda hoş gelmiş duyumuyla gelmiş tebrik ederiz
-
Dostlar hepiniz Mülki İdare Amiri adayısınız. Süreci okuyorsunuz en az benim kadar belki bazılarınız benden iyi. Her sınav sonucunun gecikmesinde tek temel gerekçe var. Soruşturmalar evet bir merhale. Ama soruşturmanın da soruşturması yapılacaktır artık. Kimsenin bürokraside de siyasette de kimseye güveninin olmadığı bir ortamdayız. İnşallah tamamen temizlenme gerçekleşir biz de bu uzun süreçleri yaşamaktan kurtuluruz.
-
@thomas Allah gönlunüze gore versin hocam
-
@cfb_1907 Amin cümlemizin kardeşim
-
@paretowilfredo yani referanslarin da sorusturmasi yapiliyo diyosunuz yanlis anlamdiysam
-
@paretowilfredo olmasi gereken bu elbette.ama bu tarz sinavlarin sinav tarihi sonuc tarihi mulakat tarihi vs.takviminin onceden bilinmesi gerekir
-
@Kaya87 Özellikle ÖSYM nezdinde o aşamaya gidiliyor yavaş yavaş. Sadece bu sene bu çok olası değil. Bakalım süreç illaki feraha erecek. Biraz daha tek siz değil tüm sınavlara girenler sabır göstereceğiz. Herkes muzdarip ve mağdur bu sene malesef.
-
Benim anlam veremedigim tek mevzu her gun farkli bi duyum ve hepsi bakanliktan ogreniliyor ama biri bikac gun icinde digeri 10 gun icinde bir digeri ise bayram oncesi diyor bu duyumlari da bakanliktan aliyorsa arkadaslar eger bu bilgi kirliligi niye ya da paylasan arkadaslar bizle dalga geciyor
-
@Kaya87 bu da bu bilgilerin hayal ürünü olduğunu gösteriyor bence
-
@Kaya87 Bence bunun sebebi bazı bürokratların aslında bilgisi olmamasına rağmen tahminlerini bilgi gibi aktarmaları olabilir
-
@adayadayaday Teşekkür ederim, bu kadar kıyamet kopacağını bilsem yazmazdım. Neden geciktiğini hiç sorgulamadım. Zaten bu edindiğim bilgiyi bile direkt sormadım. Bakanlıktaki eğitim sürecimizde konuyla ilgili bir şube müdürü kimse sormadan laf arasında bu bilgiyi verdi. Ben de not edip sizlere aktardım. Yoksa bakanlıkta çalışsam da öyle ayrıntılı bilgi alacağım ya da çekinmeden bu tip şeyleri sorabileceğim bir tanıdığım yok.
Bakanlıkta neredeyse MİA'lara çok önem verilip bakanlığın tüm imkanları onlar için seferber ediliyor. Zaten birçok şube müdürü de bize bakanlıkta yükselmek istiyorsak kaymakamlığı tavsiye ediyor. Kazanacak arkadaşlar cidden çok şanslı olacak ve ne kadar şanslı olduklarını her geçen gün daha çok anlayacaklar. Kazanamayan arkadaşlar eğer bu mesleği kafaya koydularsa sonbaharda gelecek 60-100 arasında alımın olacağı sınava bilensinler, hayaliniz bu meslekse sonuna kadar gidin arkadaşlar... Ayrıca şu tarihte açıklanacak diyen hiçbir duyuma itimat etmeyin. Sürecin içinde olan çok az kişi de şu an sonuç açıklanma süreci hakkında net bir bilgi sahibi olsa bile eminim söylemez. Zaten benim yazdığım da konuyla ilgilenen yetkilinin deneyimlerine dayanarak verdiği bir bilgi gibiydi. Bakan bey haricindeki hiç kimse ne zaman açıklanacağını bilemez. Şunu net bir şekilde öğrendim ki bu sene AB Uzm. Yrd, Dernekler Denetçi Yrd ve avukat alımlarında bakanlık liyakate göre hareket etti. Umarım kaymakamlıkta da aynı eğilim devam eder ve tüm kamu kurumlarına yayılır...
-
@adayadayı eger oyleyse paylasilmasin bayram oncesi deniliyor en az 50 gun var bayrama o kadar uzar mi ya
-
Madem geç açıklanacak o halde kpss çalışması gerekenler elendiklerini varsayarak tüm enerjilerini oraya vermeye, başka işleri onlanlar onlara odaklanmaya . Benim gibi yapacak hiçbir işi olmayanlar da ingilizce öğrenmeye, film izlemeye, okumalar yapmaya , hiçbir işi olmamasına rağmen parası olanlar ise tatile gitmeye davetlidir
-
@odtüsbky size degil lafim boyle mukaddes bir meslegin sinavinin resmen laf kalabaligina donusmesine duyum meselesinin bu kadar dallanip budaklanmasi ve bilgi kirliliginin cok olmasina.ayni zamanda duyumlar arasnda cok fark var bu da can sıkıyo elbette.
-
50 gün sonra tecilim bozuluyo:)
-
@sbkyhrn sagligimiz bozuldu kardesim daha otesi mi var
-
Arkadaslar sayın bakanımız çabuk çabuk aciklamamiz lazım dedi sınavları ,ben fazla süreceğini sanmiyorum
-
Bence hakimlikten önce açıklanmayacak
-
@Kaymakam58. Inanin bakan beyin o sozlerine kadar cok umitlenmemistim ancak gecen cumadan beri bi umutla her an aciklancakmis gibi bekliyordum ama tekrar umudumu kaybettim bugun
-
@yemre6606 kardeşim dünden beri bir bilgi var mi bana bakanlıkta çalışan arkadaşım bugün açıklanacağını söyledi seninkiyle paralel di