17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Hakimlik sınav sonuçları açıklanmadan beklemeyin bence.
-
@thomas o da ayri bir enteresan. Bir haftadir liste bakanlikta hazir bekliyor. Tek gereken onay. Ama bekliyor işte...
-
Yav hazır he hazır. Inanıyorsunuz siz de hemen
-
@adayadayi9876 girmediğin sınavlara karışma dostum
-
@adayadayi9876 Hocam mülakat 2 gün sürdü idari yargı için hazır olmaması için pek bir neden yok gibi.
-
@cfb_1907 hangi sinava girmemisim hakimlige girmedim evet kaymakamlığı da gayet güzel sıralamada geçtim. Hangi sınavı kastediyosun
-
@thomas idari yargı ise tamamdır
-
@cfb_1907 ayrıca kardeşim adli yargı ile birlikte açıklanacak o sınav. İkisini ayrı ayrı açıklayacaklarını düşünmüyorum.
-
@thomas ama aşırı sacma degil mi hocam öyle bir durum
-
@adayadayi9876 bir kisinin sinava girip girmedigini nereden biliyolar hayret . Ayni seyi birisi de bana yapmisti . Benimde siralamam gayet iyi
-
@mrx08 Hocam idari yargı için söyledi arkadaş onu yanlış anlaşılma olmasın.
-
@cfb_1907 Hocam hem idari yargıyı hem adliyi kazanan kişiler var. Açıkçası ben olumlu buluyorum birlikte açıklanmasını.
-
@thomas peki tamamdir
-
Arkadaşlar tamm sorun yok gece nöbetlerimzi birlikte tutuyoruz tartışmak yakışmaz bize
-
Sayın bakan Ankara'da mı acaba, bugün ve yarın sonuç beklemek boşuna mıdır, fikri olan var mı?
-
@vaniköy-sakini dun afyondaydi bugun burdadir belki
-
Anladım. Bekleyelim bakalım.
-
Haftanın son iki sozde ümitli günündeyiz. 3, 4 mayısta ve bugün 5 mayista şu ana kadar duyuru gelmedi. Yarın da açıklamayacak diye korkuyorum
-
"benimle neden uğraşıyorsunuz? benden ne istiyorsunuz? neden her şeyi tam istemediğim sırada veriyorsunuz bana? neden bu kadar bekletiyorsunuz? neden bir şeyi elde etmenin anlamı kalmayıncaya kadar, onu vermemekte inat ediyorsunuz?”
Oğuz Atay / Korkuyu Beklerken
-
Yok bugünde yok
Bugünde yaprak kımıldamıyor