17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@thomas sen süpersin yaa
-
hakikaten @süpervali süper giriş yaptın geceye ya
-
Yarın akşamı bekleyelim. Belki bakanlık şaşırtır bizi
-
@mrx08 bu cumartesi günü için kurmaylar toplandı çalışma yapıldı ve liste hazırlandı diye çoğu yerden duyum geldi. pazar günü de bu arkadaşın aranması ile benım yaptıgım cıkarım bu oldu. Çünkü o arkadasın referansLARI çok iyi.
-
Artık böyle söylemlere inanmasam bile forumda yazılması hoşuma gidiyor en azından toplanıp iki üç bişey yazıyoruz vakit geçiyor:)
-
@thomas ilahi kardeş:D güldürdün
-
Umutsuzluk en yakıcı zevktir; özellikle içinde bulunduğun durumun çaresizliğini açıkça kavramışsan.
YERALTINDAN NOTLAR / DOSTOYEVSKI -
@süpervali Arkadaş aklıma istemsiz Vali beyin kızı geliyor. Aranma gibi bir durum varsa onu aramışlardır...
-
@süpervali çıkarım ama sonuçta kesin diyemeyiz
-
@süpervali o zaman o arkadasa hayırlı olsun dıyelım kaldı 99 kişi
-
@süpervali imzası eksik olan kişi bakan bey değil bu durumda sanırım
-
Kaymakam ve vali nickli yazar arkadaşlarımız biraz tuhaf çıkışlar yapıyorlar.
-
@vaniköy-sakini Ortalık amirden geçilmiyor:)
-
evine ikinci kez soruşturmalara gelindiğini burada arkadaşlar yazdı. ileti sahipleri belli zaten. o arkadaşlar açıklanınca nihai sonucu söylerler. o zaman anlarız zaten benim çıkarımım ne kadar doğru ne kadar yanlış. ama ben sadece duyduklarımı dinlediklerimi paylaşıyorum burada. Biliyorum ortam gergin takip ediyorum. Burada kimseye şahsi bir şekilde ithamda da bulunmadım. üstünüze alınıp bana yapıştırmayın
-
@süpervali yok yapıstırmadık da sen bi arkadasını yoklasana bi daha bu acıya ne zaman son verceklermıs yaralı at misali bekliyoruz
-
@süpervali Kimse sana şimdilik bişey demedi:) Açıklanmayınca muhtemelen gıyabında söylenir
-
Allah bu mesleği bize nasip ederse ilk valimizi ömür boyu hatırlayacağız. Çünkü ilk istasyon il stajı biliyorsunuz.
-
@thomas aklıma mennan geldi ya '' yüce rabbim amirimi müdür olsun diye yaratmış yavv '' derdi
-
valla benım ne zaman acıklanacagım konusunda hiç bir bilgim yok ki onlarında yok. Burada da su zaman acıklanır bu zaman acıklanır diyenleri de gördük. onlar sadece bir tahminde bulundular. tutsaydı tahminleri kendi çaplarında kral olacaklardı ama tutmadı.
-
@thomas aklıma 23 nisan geliyor