17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Arkadaşlar merhaba.
Biliyorum hepimiz "duyum" denen illetten bıktık. Ancak dün akşam Bakanımızın Trabzon Günleri etkinliğine katılacağını , açılışa katılabilecek arkadaşların Bakanımızdan bilgi alabilirlerse çok sevineceğimizi ilettik.
3 forum üyesi arkadaşımızın Bakanımıza sonuçlarla ilgili soru sordukları ve cevabı da buraya yazdıklarını görüyorum. O arkadaşlara hiçbir söz söylemeden şunları ekleyeceğim ;
Bugün ben de oradaydım.
Şimdiye kadar ki "duyum" enflasyonundan sizleri kurtarıp "bilgi" vereceğim. Orada müsait bir anını denk getirip sorduğum kaynağımın sağlamlığı hususunda bana güvenmenizi istirham ediyorum.
Bana söylenen birinci ağızdan bilgi şudur; "Sonuçlarınızı bir hafta içerisinde açıklayacağız, hatta bu haftasonu bile olabilir."
Duyumlardan bıkmış bunalmış bir kardeşiniz olarak bu bilgiyi sizlerle paylaşma gereği duydum.
Bekleyip göreceğiz.
Allah cc hakkımızda hayırlısını nasip etsin. -
Ne oluyor arkadaş kafam yandı
-
inşallah arkadaşımızın dediği çıkar çünkü sıcağın altında beklemek hiç de hoş değildi bugün(DOSTUM @president06 BENDE SANA HERHANGİ BİR ŞEY SÖYLEMIYORUM YANLIS ANLAMA)... AMA bugun üçümüzde kendi kulaklarımızla duyduk TÜRKİYE CUMHURİYETİ İÇİŞLERİ BAKANI SAYIN SÜLEYMAN SOYLU'nun DEDİKLERİNİ ... bizi yalancılıkla suçlayan , iftira atan her kim varsa ALLAH'a havale ediyorum . BİZE SÖYLENİLENİ DEĞİŞTİRMEDEN ÇEVİRMEDEN YAZDIM BURAYA . ZATEN ŞU DK.dAn sonra da kimsenin ne dediği umrumuzda bile olmayacak . ASIL SULANDIRAN ARKADASI YASAKLAYAN YÖNETICILERE DE TESEKKUR EDERIM. KALIN SAGLICAKLA
-
-
SANKİ FUTBOLCU GÖRMEYE GITTIK ''HANI VIDEO NERDE'' DIYE SORUYO BI DE UTANMADAN YA, COK KOMIK GERCEKTEN . ARKADASLAR ORDA SADECE SAYIN BAKAN YOKTU KORUMALARI VE GÜVENLİK ÖNLEMLERINI GORSENIZ DUDAGINIZ UCUKLARDI ZATEN . BUNU DA YAZMADAN EDEMEDIM CUNKU '' HANI VIDEO NERDE '' LAFINI GORUNCE GULME KRIZINE GIRDIK
-
@mr08 emek verdiniz kardesim asla size kimse bisey diyemez. Allah razi olsun boyle bir gunde bile.Boyle bir ortamda cok farkli duyum paylasiliyor olabilir boyle durumlar.
-
@mr08 Kardeşim üçünüzüde tebrik ederim. Güvenlik önlemlerini gördünüz ben bunu tek başıma yapmaya çalıştım İstanbulda başarılı olamadım. Yanına bile yaklaştırmadılar. Elinize kolunuza sağlık.
-
Olay tamamen @mr08 arkadaşımızın anlattığı gibi oldu. Zaten cevabı alır almaz da burda paylaştı. Meclis başkanı ve 3 bakanın, valilerin, milletvekillerinin olduğu bir etkinlikte güvenlik önlemlerini tahmin edersiniz. Bizim ulaştığımız yer, aldığımız cevap bu kadar.
-
Arkadaşlar merhaba öncelikle 3 arkadaşa teşekkür ederim. Bugün ben de oradaydim. Bütün devlet büyüklerimiz oradaydı ve muhteşem bir protokol vardı. Ben bugün görevliydim orada. Ben de farklı kişilerle görüşmelerimde sonuç olarak cok yakın bir zamanda açıklanacağı bunun da bizim düşündüğümüz yorumladığımız gibi bayrama filan kalmayacağını söylemek istiyorum. Maksimum bir 10 günlük bekleme suremiz kaldığını düşünüyorum.
-
En doğru bilgi bakan beyin agzindan cikan bilgidir. Sonucta baska biri onun aklindan neler gecirdigini bilemez ama en azindan hafta yada ay dememis bu nedenle diger kisinin dedigide dogru cikabilir
-
Emek verenlere teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun.
-
@president06 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Arkadaşlar merhaba.
Biliyorum hepimiz "duyum" denen illetten bıktık. Ancak dün akşam Bakanımızın Trabzon Günleri etkinliğine katılacağını , açılışa katılabilecek arkadaşların Bakanımızdan bilgi alabilirlerse çok sevineceğimizi ilettik.
3 forum üyesi arkadaşımızın Bakanımıza sonuçlarla ilgili soru sordukları ve cevabı da buraya yazdıklarını görüyorum. O arkadaşlara hiçbir söz söylemeden şunları ekleyeceğim ;
Bugün ben de oradaydım.
Şimdiye kadar ki "duyum" enflasyonundan sizleri kurtarıp "bilgi" vereceğim. Orada müsait bir anını denk getirip sorduğum kaynağımın sağlamlığı hususunda bana güvenmenizi istirham ediyorum.
Bana söylenen birinci ağızdan bilgi şudur; "Sonuçlarınızı bir hafta içerisinde açıklayacağız, hatta bu haftasonu bile olabilir."
Duyumlardan bıkmış bunalmış bir kardeşiniz olarak bu bilgiyi sizlerle paylaşma gereği duydum.
Bekleyip göreceğiz.
Allah cc hakkımızda hayırlısını nasip etsin.Birkac haftadir haftaya hatta bu haftasonuna kadar aciklancak diyen kisi yukarda bahsedilen yetkili kisi galiba. Duyumlar cok benzer oluyor. @president06 kardesim sakin yanlis anlama sana bisey demiyorum.
-
@Kaya87 benimki duyum değil bilgi kardeşim. birinden duymadım bizzat sordum.
-
-
@president06 cok tesekkur ederiz kardesim
-
@vilayet hayır bakan beye diğer arkadaşlar sormuşlar.
-
-
Bence her iki söylemde aşağı yukarı uyuşuyor. Bi hafta on güne bu iş nihayete erer kanımca.
-
Önümüzdeki gunlerde...
Bi hafta icinde...
Hatta bu haftasonu... -
@adayadayi9876 Fakirin ekmeği umut. kardesim inaniyoruz inanmak istiyoruz duyumlara. Arkadaslar da duyduklarini yaziyor tuttugu kadar tutmadigi kader ne diyelim.