17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Al iste yeni bjr duyum daha. Ya sizde kalsın duyumunuz sabır kalmadı zaten. Mahkemelk olmayalım yeter be
-
@adayadayi9876 dostum sakin dogrudur belki alerjin mi var duyumlara
-
@mrx08 evet çok duyum duymaktan yan etki yaptı açıklamadıkça da ileri tarihlere atılıyor duyumlar. Yalnız en sağlamı bu en sondaki oldu. Vade uzun, doğru çıkma ihtimali var
-
En az bir hafta daha sonuç açıklanmayacak anladığım kadarıyla. Belirsizlikten iyidir, iyi tarafından bakmak lazım. İnşallah ilk yüzdeki herkes girer diyeceğim, yüzden sonraki arkadaşlar alınacak. Herkese hayırlı bir hafta dilerim. Şimdiden berat kandiliniz mübarek olsun. Haftaya cumaya kadar foruma bakmayacağım.
-
@Valve İLK 100ün içindeyim ama diğerlerine de haksızlık değil mi sence mesela belki 378.arkadas benden daha çok haketmiştir ?
-
ya arkadaşlar şu talihsiz söylemleri bırakın artık . 11 de 111 de 211 de 311 de 399 da hakedebilir bu güzel meslegi
-
@mrx08 Kimin hak edip etmediğini Allah bilir. Ama Allah biz kullarına da akıl vermiş. Hak etmenin somut göstergesi sınavdaki puanlarımız değil midir, değil ise girdiğimiz sınav neden vardır. Bakanlığımız sen şunun yeğenisin, sen babadan yetişmesin, sen falanca aşiretin gencisin diyerek adam seçerdi. Bu da hiçbir modern devlete yakışmaz Kimin hak etmiştir, ona ben karar veremem, yanlış anlamayınız ama şahsi fikrim budur. Saygılar, iyi tatiller.
-
@vaniköy-sakini ALLAH bilr de 300.adam nıye mulakata gırdı o zaman ? ya ılk 100 ilk 10 ıcındesın dıye bu kadar yuksekten bakma . oldu o zaman her gıren sınava HAKEDILMISLIK GOSTERGESI dıye ılk 50 ılk 100 alınsın . düşünsene sayıstay 45 kısı sen 46.sıradasn tmm 45 de keselım deseler ne diceksn ? 46 olan 36 kadar haketmıs olamaz mı ?
-
İLK 100'E GİREMEYEN ARKADAŞLAR BAKANLIGA OZUR MEKTUBU YAZSIN . ZAMANINIZI CALDIK OZUR DILERIZ ILK 100 E GIREMEDIGIMIZ ICIN KUSURA BAKMAYIN DIYE
-
YA BÖYLE BİŞEY OLABILIR MI YA ? ILK 100 DE OLDUGUM HALDE BOYLE TEPKI VERIYORUM . 250. ARKADASA YAZIK GUNAH DEGIL MI ? ONUN EMEGI YOK MU YA ? INSANLARA BU KADAR YUKSEKTEN BAKMAYIN . YARIN BIR GUN ILCEDE FAKIR FUKARAYA YARDIM DAGITIRKEN SINAV YAP ILK 100 E GIREMEYENE YARDIM ETMEZSIN
-
Çok iyi puanlar alıp da insan ilişkileri sıfır olanları görmüşüzdur hepimiz. Puan her şey demek değil. Ezbere bazı şeyleri bilip bilgi hamalı olan ama bir yaşlıya hürmet etmeyen, bir insanla uygun dille konuşmasını beceremeyen, bir adresi dahi doğru dürüst veremeyen, iki kelimeyi bir araya getirip bir dilekçe yazamayan kişiler var.
-
puan-mülakat tartışması nesillerdir devam ediyor, ama ben bu tartışmalara girmeyeceğim. allah herkesin gönlüne göre versin. sonuçta kaymakamın maaşını devlet verecek, devlet kimi beğenirse onu alsın. Madem sınav var, bu sınava on binin üzerinde aday giriyor, puan en somut referans olmalı. Olmayacaksa sınav neden var. Kardeşim biz rakamla ölçülebilen bir eşya mıyız, nasıl belirleyeceksin kimin daha çok hak ettiğini. İşte o nasıl sorusunun cevabı SINAV. Öyle olmayacaksa sınav yapılmasın direkt sözlü olsun. Her fikre saygım var, ama ben o kadar cömert değilim Puanı yüksek olana öncelik tanınmalı. SON.
-
Mesaj üyenin kendi isteği ile kaldırıldı.
-
zaman gectıkce kımlerın provoke etmeye calıstıgı bellı olmaya basladı . burdakı herkes ılk 100 ıcınde degıl ınsanları kucumsemeyın . puanına bakılıp gırenlerı de gorduk hepsı terorıst cıktı ulkesını sattı sımdı ıcerde 4 duvar arasındalar . @paretowilfredo suraya bı el atarsan sevınırız
-
@vaniköy-sakini marx değil mrx bu 1
ilk 100 de oldugun ıcın boyle konusuyosun 101. olsan kapı kapı dolasırdın alın benı dıye bu da 2
-
@vaniköy-sakini yav he he. Son sa son işine bak
-
Arkadaşlar sakin
-
Kaymakamlık meslek itibariyle ezberi kuvvetli olan bir kişinin yapacağı meslek olarak mı görülmelidir?
-
Mesaj üyenin kendi isteği ile kaldırıldı.
-
@vaniköy-sakini her fikre saygılıyım ama 101.adamın mulakatta işi ne ilk 100 e girdiysem hakettım benı kaymakam yapın