17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@RecaiPasa Kardeşim, haberi getiren arkadaşım bana haberi size yazdığım gün "bu hafta bitmeden açıklanacak muhtemelen de bugün" dedi.
Açıklanmaması üzerine kendisiyle konuştum, kendisinin aldığı bilgi bir önceki haftasonu yetkili kişinin " haftaya açıklayacağı" bilgisi. Arkadaşım da bunu bu hafta olarak yorumlayarak bana direkt yukarıda yazdığım şekilde söyledi ben de size aynen ilettim.
Şu an vardığımız kanaatse; Yetkili ağızın kastettiği hafta sanıyorum şu an gireceğimiz hafta. Bu konuda bir yanlış anlaşılma yaşadığımız.
Bu şekilde kardeşim durum.
-
geçen haftasonunda sorulmuş haftaya açıklayacağız denmiş ,sanırım kast ettiği aslında geçmiştiğimiz hafta değil yarından itibaren başlayan yeni hafta ben bunu anladım yanlış mı anladım acaba ?
-
Değerli @paretowilfredo neden açıklanmadı kısmında değiliz. Bu hafta bugün bitiyor. Yarın yeni bir hafta başlıyor, bu yeni haftadan bir ümit var mı, geçen geçti, ufukta ışık var mı?
-
@sbf12345 Aynen kardeşim. Heyecandan hepimiz yanlış anlamışız galiba
-
@VSKN Kardeşim dediğim gibi haberi getiren dostum güvenilir bir kardeşimizdir. Kaynağı da azami düzeyde sağlamdır. İnşallah diyerek haberi iletiyorum size. Bir aksilik olmazsa sarkacağını sanmıyorum.
-
@paretowilfredo ikinizden de Allah razı olsun, mühim değil. Pazartesiden itibaren beklemeye devam.
-
Ağız yetkili olabilir ama etkili değilmiş.
-
@RecaiPasa son zamnlarda yaptigimizen iyi sey beklemek zaten. Bu hafta da @paretowilfredo icin bekleriz. Guveniyoruz ona.
-
kendimi survivordaki sabriye gibi hissediyom
-
Yeni hafta yeni umut. Sizce hangi gun?
-
@Kaya87 içimden salı günü geçiyor
-
@paretowilfredo girişimleriniz için teşekkür ederiz. Hafta içi pazartesiden cumaya beş gün, Allah hepimize sabır versin. Bakan beyin Ankara'da olduğu günler mi beklemek lazım?
-
Tahminleri alalim
-
@vaniköy-sakini hocam sanırım onla pek ilgisi yok geçen sene bizde eski içişleri bakanı efkan alayı takip ediyorduk o erzurumdayken açıklanmıştı.
-
@sbf12345 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
erzurumdayke
O mülakata ben de girdim ama o zaman Sebahattin Öztürk bakandı.
-
@vaniköy-sakini öyleydi ama vekaleten bakıyordu yine efkan ala içişlerinde etkiliydi
-
@paretowilfredo sizi çok bunalttık ama belirsizlik bizi strese soktu biraz. Ben son bir şey sormak istiyorum: yarın açıklanır mı Allah'a emanet.
-
@Kaya87 cuma. son güne bırakırlar.
-
benim tahminim cuma yani, istediğim değil. yarın açıklansın da bitsin bekleyiş.
-
cuma resmi bayram perşembe diyelim