17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Arkadas hadi ama ya hadi ya hadi Allah kahretsin hadi ya
-
@mrx08 degerli kardesim. Gunduz aciklanmiyor zaten genelde. Geceyi bekleyelim. Bilinenin aksine; "gece ola hayrola"
-
Normalde yazmicaktim ama şunu bilin arkadaslar bu cumaya kadar kesin açıklanacak denildi kimden duyduğum bende kalsin
-
@Kaymakam58. ben de tam onu yazacaktım, arkadaşlar perşembeye kadar açıklanacak inşallah. az daha sabır.
-
Carsambaya kadar aciklanack insallah
-
vuu yine hareketlenyor buralar
-
@adayadayi9876 ahahhahah kardes harikasin ya
-
@Kaymakam58. Cuma tatil
-
@cfb_1907 zaten cumaya kadar dedim değerli kardesim
-
@dividant2 nerde hareket orda bereket
-
Bitsin artık bu çile dostlar bu hafta nihayete erelim yoksa topluca delireceğiz
-
@issizadam insallah degerli kardesim.
-
@Kaymakam58. hadi inşallah artık bitsin bu çile ne olur
-
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, 20 bin sözleşmeli öğretmen alımında, mülakatların Çarşamba günü açıklanacağını belirtti.
Buna eş bir karari biz de yetkililerimizden bekliyoruz.
-
idarenin şeffaf olması, hesap verilebilirlik, saydamlık falan filan... bunlar hep batıdan geçme, vizyon ve misyon programlarına eklenen ama hiç mi yüzüne bakılmayan kavramlar. bizde adet "bilgimiz yok" deyip telefonu suratına kapatmaktır.
-
@RecaiPasa bunlardan bizde ancak guzel sinav sorusu olur.
-
@RecaiPasa Çok doğru kardeşim. Biz de uygulamada ciddi sıkıntılar var ve bunu hala aşamadık. Bu sorunları umarım hepimiz aşmaya çalışacağız.
-
Güvenlik soruşturmaları tekrar yapılıyor diye duyum aldım.
-
@mometixaq ne yaparsa yapsnlar ne sorusturmaymis be bitmek bilmedi. Sanki baska ulkenin kaymakami olacagz. Hepimiz bu ulkenin evlatlariyiz ve bakanlik her turlu bilgiye de ulasabilecek guctedir. Emniyet jandarma ellerinde. Sorustursunlar yetti be
-
Bakin demekki duyumla bu is olmaz
Duyumlar catisiyor. Benim kizginligima laf edenler bu hafta da açıklanmazsa sizi gorecegim.