17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@paretowilfredo ben mi kirdim sizi anlamadim yazdiginizdan. Kime veya hangi soze kirildiysaniz soylerseniz o arkadas veya arkadaslar gereken aciklamayi yapar ve sorun cozulur.
-
@urr55 2.haftasındayız ne sonucu
-
@VSKN 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
haftaya demiş yetkili, bugün açıklanacak diye çıktı geldi sonra da pardon bu hafta değilmiş foruma üye girişi olmayınca yeni bir spekülasyon hamlesiydi galiba tomas reyiz bizi çok uyardı da gözardı ettik
İlgili mesaj bu dostum. Sen ve diğer arkadaşlarla alakalı değil. @Kaya87
-
@mrx08 takip etmiyorum da o süreci haberim yok o yüzden
-
Ya arkadaslar biraz samimi durust olun . Baskasi gelse duyum paylassa ve cikmasa hain ilan edip asmadiginiz kaliyo . Ama simdi memnunuz filan diyosunuz azcik elinizi vicdaniniza koyun ya
-
@paretowilfredo tekrar tekrar soyluyorum biz memnunuz takip ve duyumlarinizi bekliyoruz ve size inandigimiz icin burda bu saatte umutla bekliyoruz.
-
@Kaya87 Dediğim gibi dostum polemik haline gelmesini istemiyorum konunun. Teşekkür ederim herkese. İyi akşamlar diliyorum.
-
-
@mrx08 ben memnunum kardesim kimseye duyumlariyla ilgili elestiride bulunmadim sadece duyumlar arasinda bazen ucurum oluyodu ona bozulmustum bi kez tepkimi dile getirmistim saygi cercevesinde.
-
Kimse alinmamali küsmemeli eger polemikler devam edecekse ve sinirlerimiz iyice yiprandiysa forumdan cikalim birbirimizi kirmamk icin. Ve kimse kendini aciklamak zorunda kalmaz. Hakaret olmadigi surece kusulcek kirilcak yasi gectigimize inaniyorum. Kimsenin kimseyi incitmeye hakki yok ve yapmaz da boyle bi sey zaten.
-
10 milyon liranız var ve sadece isminizin baş harfi ile başlayan şeyler alabiliyorsunuz. Neler alırdınız?
Alın biraz kafaniz dagilsin hadi iyi geceler
-
@mrx08 degisiklik oldu kardesim
-
@Kaya87 hadi el ele tutuşup forumdan çıkalım abi sen neden bu kadar iyi ve iyimsersin ya Allah gönlüne göre versin koca yürekli insan
-
@RecaiPasa fani şeyler icin degmez kardesim o yuzden iyimserim. Iyi dusunup iyi seyler olmasi icin dua ediyorum bi mahsuru yoksa.
-
Pareto yaptığın teşebbüste haklı, alınmakta haksızsın. Başka başlıkta da oldu aynısı. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer. Sen yoğurdu kaşıkladın. Canını sıkma.
-
Bir de arkadaşlar, şu mülki amir kasıntısı tavırlarını bırakalım. Hepimiz iki ayak üstünde yürüyen aciz varlıklarız, siz çocuğunuzu severken yerlerde yuvarlanmıyor musunuz biraz mizah, biraz neşe, biraz da sabır. Her şey bu üçü ile çok güzel oluyor. Hayırlı geceler.
-
@RecaiPasa yaptin paşaligini ve kapattin günü iyi geceler kardesim
-
@Kaya87 sana da kardeşim. İnşallah yarın bu iş sona erer.
-
@RecaiPasa en azindan bu hafta bitmesi ve gönlümüzdekinin hayirli olmasi dilegiyle kardesim
-
Vay arkadas pes te 2094 yilina geldm. Forum basladiginda 2050lerdeydim. Kaca gelmem lazm aciklanmasi icin ayni oyuncuyu 4kere transfer ediyorum