17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@RecaiPasa tabiki kardesim. Bakan bey soyle bi kac gun Türkiye turuna ara verse de artik bu bizim isler konusulsa. Bence en hareketli bakan kendisi. Allahtan genelde yurt disina cikmiyor
-
@KD6 twitter'da mı?
-
@RecaiPasa grup toplantisindaydi
-
"20s
kadir koç @1kadirkoc
Sgk (link: http://8.pro) 8.pro - kaymakamlık- Guy ve öğretmen mülakat sonuçlarının tamamı en fazla 10 gün içerisinde açıklanacakmış arkadaşlar. "Böyle bir şey buldum arkadaşlar tanıyanınız var mı? Ne diyorsunuz bu paylaşıma -
@yemre6606 Gönderdiğin link çalışmıyor...
-
@yemre6606 guy sınavı daha yeni yapıldı ne mulakat sonucu kendisi bir şeyden haberi yok belli
-
@fetih Hocam en geç yarın guy açıklanır...
-
@thomas link değil o kopyaladım onun yazdıklarını
-
Guy bu gece aciklanir duyduguma gore
-
@Kaya87 1 gün önce Müdürlük sınavı yapıldı bugün açıkladılar onu, yarında o açıklanacak diye duydum ama olabilir tabi ki. Maliyenin hızına yetişebilse keşke diğer kurumlarda
-
@thomas yazılı sonuçları açıklanır bende diyorum guy mulakat olmadı bu adam ne diyo diye
-
bugün de hareket yok. sabır...
-
@yemre6606 Hocam yanlış hatırlamıyorsam bu kişi bu sene gelmeyen ilanlar için canla başla mücadele eden birçok görüşme yapan mecliste milletvekilleriyle görüşen bir hocaydı. Duyum aldıysa doğruluk payı vardır zannımca.
-
@fetih Ben guy sonuçlarını kastettiğini düşündüm açıkçası.
-
Kisinin hakkinda twitterda bunlar var; Tarih anlatıcısı, birazcık da eski sporcu ve yeni çalışkan adam. Süvari'nin kaptanı, Kariyer Meslek Yayınları'nın Genel Yayın Yönetmeni, Öğrencilerinin Sesi
@1kadirkoç isteyenler twitterdan bakabilir..gercekten aynen oyle yazmis. Kimdir bu adam taniyan var mi
-
21 mayıs sonrasına kaldı diye düşünen var mı aranızda ben açıkçası bugun trump görüşmesinden sonra aciklanacakmis duyumu aldım diyecek birini bekledim ama olmadı. Halimiz harap.
-
A kadro diye bi ekip var sanırım oradaki tarih hocası. Bi ara Facebook'ta takip ediyordum kitabına isim arıyordu. Bende "tekerrür" koy dedim altına da slogan olarak "tarih tekerrürden ibarettir" diye yaz dedim. O yapmadı ama sonradan birisi böyle bi kitap çıkarmış
-
@osaduman tv 5 te program yapiyo galiba. Görsellerden aratınca çıkıyor: )
-
@osaduman telif hakki isteseydin
-
@cfb_1907 kardeşim sonradan yorum yaptığım linki bulamadım gümledi