17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@adayadayi9876 benim de öyle inşallah kazanırız. lakin şu açıklanmama olayı beni bitirdi artık.
-
@captainblack beni de öyle kardeşim. Ben Çok umitlenince uykularım filan kaçıyor resmen hayattan soyutlaniyorum. Bu aralar tamamen hissizlestim. Ne zaman açıklanır tahmin bile edemez oldum
-
@adayadayi9876 cumaya kadar açıklanmazsa o zaman dusundugun gıbı uzun bır sure daha bekleyebılırız ama bu hafta da bır umıt beklemelıyız. ortak dusunce hafta bıtmedendi. ben önumuzdkeı haftadan umutluyum. acıklanmıyorsa o zaman daha cok uzun vakıt bekleyebılırız.
-
@captainblack tamamdır 1 hafta daha ümitle beklemeye devam öyleyse
-
-
-
İstanbul sbf mezunu var mı?
-
Diğer arkadaşlar sonuçtan haberdar ve stressiz bekliyorlar herhalde, hiç katılım yok 4-5 kişiyiz şurada. @paretowilfredo siz de yazmıyorsunuz.!?'..
-
@VSKN ya da başka meşgaleleri vardır;)
-
Tüm heycanimizi ve beklentimizi @paretowilfredo dan gelecek haberlerin uzerine kurduk
-
@paretowilfredo @Phoenix @aliveli sizden bi haber alamadik bir daha. Son durum nedir acaba
-
@RecaiPasa ben varım
-
@VSKN Hocam inan sürecin her gün uzaması artık iyice bıkkınlık oluşturdu. Foruma giresim gelmiyor
-
Kalabalik daha keyifli bi konu aciliyor vakit geciyor en azindan
-
Dostlar selamın aleyküm.
Öncelikle yanıt vermek konusunda gecikmeme dair maruzatımı belirtmiştim. Yoksa bu kadar uzun süre yanıtsız bırakmamaya çalışıyorum kimseyi.
Durumu yeniden soruşturdum. Bana haberi getiren dostuma yeniden durumu sordum. Dostumun söylediği şeyi size aktarıyorum sizin yorumunuza bırakıyorum. Bilgiyi aldığı kişinin söylemi aynen şu şekilde;(ki bu kişi çok yetkili bir kişi, bilebilecek az sayıda insandan biri)
Geçtiğimiz hafta sonunda Sn. ilgili kişinin beyanı 'haftaya açıklayacağız' şeklinde.
Dostum bunu "bu hafta bitmeden" olarak yorumlayarak haberi ilk aşamada verdi bana. Şimdi tekrar bakınca yanlış anlaşılmış olabileceği kanaatindeyim ben. Kendisine güvendiğim için o gün irdelemeksizin size haberi ilettim. Ama hangi haftayı işaret ettiği konusunda şu an muallaktayım. Durum şu an için bu şekilde dostlar.
Haberi getiren dostumuz emin bir kişi. Kaynağını da ben biliyorum, kesinlikle bilebilecek bir kişi.
-
@paretowilfredo yani yeni hafta mi bunun aciklamasi. Bunu mu anlamaliyiz
-
@Kaya87 Kardeşim ben cümleyi bu şekilde işitince şu an böyle anladım. İstişare de ettik haberi getiren arkadaşımla. bu şekilde kanaat getirdik. İkimiz de mahcubuz şu an açıkçası. Ben ona tam cümleyi sormayarak, o da heyecanıyla direk bu hafta açıklanacak diyerek bir sapmaya yol açtık sanırım.
-
@paretowilfredo ben bu mesajınızdan hiçbir şey anlamadım. Biraz daha açık yazabilir misiniz? İsim vermeden. Demek istediğiniz anlaşılmıyor.
-
@paretowilfredo estgfurullah bunca emegin caban yeter.Allah razi olsun olabilir bu tarz yorumlar. Seni de rahatsiz etmek istemezdik ama yaziyoruzki gorunce firsatin olunca bize donus yaprsin diye hakkini helal et isinin arasinda rahasiz etmek istemeyiz anlarsin sen de bizi.
-
Arkadaslar kisacasi yorum hatasi yapilmis heyecandan olmali. Yeni hafta yeni umut anlasilan.