17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@adayadayi9876 mesai bitiyor, ancak bakan beyle ilgili paylaşım olmadı twitter hesaplarında. bakanlıkta olabilir.
-
@VSKN yetkili kisiler boyle disari soylemeye devam ederlerse daha cok bekleriz biz . Anlasilan hala agzini tutamayanlar var.
-
Kim konusuyo kim konusmuyo belli olsun diye haftaya dedirtiyolardir. Bakan ve mustesar disinda 1 Allahın kulu bilemez ne zaman aciklanacagini kimse kusura bakmasn dogruya dogru
-
Bu "haftaya" isini anlayan cozen varsa da beri gelsin.
-
Odtülü kardeş buraya "ramazan ayından önce" diye yazmıştı. Sanırım doğrusunu o söylemiş.
-
İçinde bulunduğumuz saat itibariyle Hakimlik mülakatlarını bitirmiş bulunmaktayız.
Tahminimi tutturmuş olarak bundan sonra artık açıklanacaktır umuduyla siteye bakacağım
-
@thomas peki sence hakimlikmi once aciklanacak kaymakamlik mi
-
@thomas bir bölümü daha geçtik. Mario prensesi ne zaman kurtaracak
-
@cfb_1907 Geçen hafta PÖH açıklanmayıp bu haftaya sarksaydı Hakimlik daha önce açıklanırdı. Ondan dolayı artık Kaymakamlık önce açıklanacak diye düşünüyorum .
-
@thomas yok biraz daha çıldırtırlar milleti öyle açıklarlar .
-
-
@thomas bencede once kaymakamlik aciklanacak gibi
-
@mrx08 İhtimaller arasında Yine de Hakimlik bu sınavdan önce açıklanırsa hiç ama hiç şaşırmam...
-
@cfb_1907 Sen hangisini istiyorsun? Gönlünden geçen hangisi?
-
bugün bakanlık ve bakan beyle ilgili hiçbir güncel paylaşım olmadı. haftalık terör bilançosu hariç.
-
Bugün açıklansa keşke
-
@mrx08 arkadaşım size bir sorum var. Mülakatlarda adayların yeterince değerlendirebildiğini düşünüyor musunuz? Kanunda yazan, bilgi-görgü, ikna kabiliyeti, temsil yeteneği vesair?
-
@VSKN buna burda girersek uzar . Olan oldu.
-
@thomas artik ayirt edemiyorum. Direk şunu istiyorum dersem şükürsuzluk olacakmis gibi hissediyorum. Allah insallah birisini nasip etsin, insallah ilk aciklanan olur daha fazla beklemeyiz senin gonlunde agir basan var mi
-
@cfb_1907 Anladım İkisi de nasip olursa ilk gelene gideceksin heralde Ben tam emin olmamakla birlikte diğer taraftayım sanırım