17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@cfb_1907 Biraz önce birisi hakimlik mülakat sonuçları için 3 Haziranda ki sınavdan sonra duyum aldım diye bir şey yazmış ama inanmak istemedim.
-
doğal seyrinde gecikiyor ama açıklanınca da thomas ben demiştim size diyecek
-
@thomas evet oyle yapicam. Allah hakkimizda hayirlisini versin
-
@thomas nerde yazmis ?
-
@thomas 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@cfb_1907 Biraz önce birisi hakimlik mülakat sonuçları için 3 Haziranda ki sınavdan sonra duyum aldım diye bir şey yazmış ama inanmak istemedim.
Gördum simdi. Ya o kisi bence sorunlu birisi. Psikologa gozukmesi lazim. Kaydadeger birisi degil
-
@cfb_1907 O forumu çok takip etmediğim için tanımıyorum. Demek ki dikkate almamak gerekiyormuş
-
@VSKN Sabırsızlıkla bekliyorum "ben demiştim" diyebilmek için
-
@thomas bir insanin her mesaji buyuk harfle ve hepte ayni mesaj olur mu ya
-
@thomas birde murat kaymak hoca dershanesine kızını hakimlik kursuna yazdirmaya gelen bakanlik calisanina sormus 3haziran sinavindan once acikliycaz demis o da
-
@cfb_1907 Aynen okudum onu. Demek ki Kaymakamlık Mülakat sonuçları en geç 3 Haziran
-
https://twitter.com/tc_icisleri
İçişleri Bakanlığının (bakan beyin şahsi hesabı dahil) en güncel hesabı. hiçbir hareket yok.
-
Açıklanmaması için biri bana mantıklı sebep söyledin ne olur
-
@VSKN bu aciklanacagini gösterir mi? Bence göstermez.
-
@adayadayi9876 yok, açıklanıp açıklanmama değil. bakan bey ankarada ise süreç daha hızlanır diye diyorum. sosyal medyada paylaşım görmeyince ankarada olduğunu varsayıyorum ben.
-
@adayadayi9876 lanet bisey ya bu
-
@thomas nedenki kaymakamlik mulakatiyla nasil bagladin bunu
-
@thomas kardeşim 3 haziran falan deme Sen deyince bi şekilde öyle oluyor
-
Hadi açıklansın artık bu gece. Bu belirsizlik tüketti bizi ya. Önümüze bakalim. Kazananlar o sevinci yasasın. Biz de hayatımıza bakalım. Hiç mi buralardan haberleri yoktur. Bu isyan bu yangın hiç mi titretmez yüreklerini.
-
Formalite icabı, reklam kokan alımlar gelsin..bakin guy açıklanmadı hala. Hem de yazılısi.normalde sınav gecesi açıklanirdi. Bu nasıl bir süreç..ne biçim bir çıkmaza girdik. Rabbim bize sabır versin. Emek verip böyle sabirsizlikla sonuç bekleyen bizlere sabir versin
-
@odtüsbky dostum var mı bi haber