@kamikaze Muhtar-Bakkal-Komşu üçlemesi önemli
17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@kamikaze Muhtar-Bakkal-Komşu üçlemesi önemli
-
@president06 , @maviadam arkadaşlar peki mülakat tarihleri bu hafta açıklanır mı ?
-
@kamikaze temennimiz o yönde
-
@kamikaze Beklentim bu hafta açıklanması yönünde.
-
.............
-
Tecrubeli veya bilgili adaylar, mulakatta bize konusma yaptirabilecekleri konular ne olabilir sizce ? Milli bayramlar ve fidan dikimi disinda oneriniz varmı şu konudada konusma hazirlayin diyebileceginiz ?
-
...............
-
- Olup sonra Büyük hayal kırıklığı yaşayan kişiyi bulmuşlar.
http://www.posta.com.tr/kaymakamlik-sinavini-kazanan-eczacinin-sevinci-4-gun-surdu-haberi-1266358
- Olup sonra Büyük hayal kırıklığı yaşayan kişiyi bulmuşlar.
-
@issizadam ilginç.aynı anda birden fazla 400. olabiliyor mu,diğeri benim arkadaşım çünkü şaşırdım.
-
@paradoks 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@issizadam ilginç.aynı anda birden fazla 400. olabiliyor mu,diğeri benim arkadaşım çünkü şaşırdım.
Puanlar aynıysa olabiliyor hocam.
-
Arkadaşlar cümleten iyi akşamlar.
Sizden bir ricam var. Mülakata katılacak bütün arkadaşlarım puanını ve sıralamasını yazabilir mi acaba ?
Teşekkür ederim. -
@kadir_karasu 78.22 216
-
@kadir_karasu 73,98 378
-
kardeşlerim mülakat için hangi kanunlara bakıyosunuz ?
-
-
@Unutan 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Sıralama değişikliği sistemde gözükmüyor benim sıralamam hala aynı. Açıkçası şu saatten sonra pek sanmıyorum. Ayrıca kurum içinden duyum alan biri 15-20 güne kadar bir aksilik olmazsa mülakatlar başlar dedi.
-
@kamikaze 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
arkadaşlar güvenlik soruşturmasında ev veya işyeri ziyareti olacak mı ?
Hocam ben il planlama uzman yardımcılığı mülakatına girmiştim. Mülakattan çıktım Kızılay Meydanına varmadan evden aradılar polis geldi eve diye. Aynı bakanlık sonuçta fikir verebilir.
-
@ese0603 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
kardeşlerim mülakat için hangi kanunlara bakıyosunuz ?
Köy Kanunu, Belediye Kanunu, DMK, İçişleri Bakanlığı kanun ve yönetmelikleri önceliklerim.
-
@ese0603 İl özel idaresi il idaresi belediye büyükşehir kanunu dmk
-
@hadibakalim Kaymakam adayları şubesini aradım doğru olduğunu ÖSYM'den yeni liste beklediklerini söylediler.