17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
-
@VSKN galiba referandum oncesi pek bi calisma yapilmamis
-
ramazan bayramı ise bilsek en azından onu bekleriz
-
Ben 21 mayis tan sonra olcagini dusunuyorum krdsm zaten
-
Yani en son seklini 21 mayis sonrasi alacagini dusunuyorum listenin.
-
Şu an düşünüyorum da uğraşmasam daha az başım ağrırdı, en azından haksız ithamla karşılaşmazdım.
Bu konuya dair bir takip yapmama kararı aldım arkadaşlar. Allah hakedenlerin kazanmasını nasip etsin, duamız dost olanlarladır. Allah yardımcınız olsun. Hayırlı akşamlar. -
@Kaya87 Tamamen hissiyatımdır ama yarın bir şeyler bekliyorum
-
@paretowilfredo neden boyle dediniz
-
@thomas agzindan bal damliyor
-
@paretowilfredo yapma şimdi. Allah senden razı olsun. İyi niyetinden şüphemiz yok. Eğer gideceksen başlığı kapat öyle git. Biz senden yine calısma beklıyoruz duyumlarına itibar ediyoruz.
-
@Kaya87 Dostum her şeye eyvallahım vardır ama haksızlığa yoktur. Şu sınavın tarihinin şu tarih olmasından başlayıp da bugüne gelene dek iftiralarla ve ithamlarla uğraşıyorum. Gerçekten hiç gereği yokmuş en başta yapmamak lazımmış. Yukarıda sebebi bulunmaktadır. Görebilirsiniz.
-
@paretowilfredo oncelikle ilginize tesekkur ederiz. Ancak agiz ne kadar yetkili olursa olsun bu hafta da aciklanmama ihtimali bu gidisle kuvvetle muhtemel. Her sey icin tesekkurler.
-
@paretowilfredo biz size cok guveniyoruz siz de emek verdiniz bizimle paylastiniz Allah razi olsun. Olabilir tutmayabilir siz sebep olmadiniz ya.
-
Ilginc olan ayni duyum mevzusu hakimlik basligi altinda da yapilmis 1 hafta / bu hafta karisikligi cikmis ve tabi biz de oldugu gibi aciklanmamis .
-
@paretowilfredo biz hala bekliyoruz bu hafta ve bu haftadan umudumun tek sebebi sizsiniz. Kesinlikle alinmayin aciklanmayinca uzuldugumuzdendir bu tepkimiz.
-
@paretowilfredo biz bu surecin sonuna kadar takiplerinizi duyumlarinizi paylasimlarinizi bekliyoruz. Kirdiysak hakkinizi helal edin.
-
@Kaya87 Dostum ben eleştiriye her zaman açık oldum beni bilen arkadaşlar bilirler. Eleştiri yapmak başka bir şeydir, suçlamak itham etmek iftira etmek başka bir şeydir. Mülki İdare Amiri olmaya aday bir kişi bunun terazisini dâhi tutamıyorsa bir ilçede adaleti nasıl tesis edecek? Mizahsa şayet yapılan şey, daha keskin bir zeka ile daha akıllı bir mizah olmalı sanırım. Polemik haline getirmek istemiyorum. Dediğim gibi, haklı çıkmak gayesinde değilim. İnşallah 'sizler için' doğru çıkar söylediğimiz şey. Sabrınız tükendi artık, benim de sabrım tükendi. Bir an önce şu süreç nihayete ersin her şey normalleşsin inşallah. Yanılırsak da bizden sebep üzülen kim varsa hakkını helal etsin. Bizim de varsa hakkımız helaldir.
Allah'a emanetsiniz.
-
Eger kazanirsam bikac arkadasla tanismak isterim gercekten faydali makul yorum yapan arkadaslarla
-
@mrx08 peki o sonuçlar bir hafta sonra açıklanmış mı?
-
@paretowilfredo hiç bir zorunluluğunuz ve mecburiyetiniz yokken iyi niyetle duyumlarınızı bizimle paylaşıyorsunuz. biz de bundan memnunuz.