17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Hoca, Akşehir Gölü’nün kıyısına oturmuş. Çevresindekiler bir de bakmışlar ki Hoca, çömleğinden çıkardığı kaşık kaşık yoğurdu göle boşaltıp karıştırmıyor mu? Şaşkınlıkla sormuşlar:
– Hocam, ne yapıyorsun öyle?
– Göle yoğurt çalıyorum!
– Göl hiç yoğurt tutar mı?
– Ya tutarsa? -
@mrx08 "ya aciklanirsa" da sap gibi kalirsak o kadar abarttiniz alin size derse bakanlik napcz
-
@adayadayi9876 hayrolsun kardesim ruyan. insallah o listede ismimiz vardir
-
@adayadayi9876 bakanligin aciklamasi basim gozum ustune ben "ya tutarsa"lardan biktim
-
@mrx08 bu hafta da ben umutlu olacağım karar verdim.
-
@mrx08 ya kardesim Allah askina cok sertsin.
-
@Kaya87 birisi hakimlik grubuna "bu hafta aciklancak"yazali 2 hafta oldu . Diger arkadas da duyumlarini paylasanlari "troll" ilan ediyodu kendi geldi bu hafta icinde aciklancak dedi . Sertlik degil kardesim bu dalga gecmeye calisanlarla eglenmek sende oyle yap uzulmezsin bosa
-
@mrx08 sana hak veriyorum dalga gecenler konusunda ama yine de o duyumlarin tutacagini dusunuyorum.
-
Hadi inşallah açıklanma sırası bize de gelir
-
Belki artik vakti gelmistir...
-
Meb in sitesi coktu herhalde. Girilmiyor
-
Her seye karsi istegim gitti benim sizde de oyle mi beyler ?
-
@adayadayi9876 ben girdim adamların sonuçları açıklanmış
-
@fetih helal olsun meb e. Darisi basimiza arkadaslar. Yalniz boyle saat verirlerse ben kesin bayilirim heyecandan
-
-
@mrx08 ben heyecanlanmaya basladim. Adam 20 bin kisiyi ayiklamis bi sekilde. Bizimkiler de ayiklar. Ayiklamistir da. Bak sıkışınca nasil toparlayip acikladilar. Bence bizimkiler de geregini yapabilir
-
@VSKN o pensilvanya herhalde yanlis saymadiysam
-
-
@VSKN bi de kaymakamı var es gecme onu :d
-