17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Yapabileceğimiz hiçbir şey yok. Sabırla bekleyeceğiz. Daha da uzayacağını göze almak lazım. Emin olduğum bir konu var ki, günlük hissiyatına göre duyum adı altında yazıyor yazanlar. Açıklanacağına inanıyor, duyum aldım açıklanacak diyor, ümitsizliğe kapılıyor, duyum aldım daha soruşturma devam ediyor diyor. icisleri.gov.tr den başka hiçbir kaynağa inanmıyorum.
-
Ben artik bu mulakatlarin aciklanmama isinin sistematik olarak psikoloji zayiflatmak icin yapildigini dusunuyorum.
-
Adaylarini ve insanlarini sevmeyen bir ulkedeyiz ne yazik ki ... Gercekler bunlar ister kizin ister bagirin
-
tamamen hissi olarak ben bugün açıklanacak diyorum.
-
Bu duruma bakip da hala daha bu hafta aciklanacagini iddia edenler var. Masal mi geliyor size bu gecen gunler. Ya da ilk defa mi boyle bir sinav bekliyorsunuz da cok normal geliyor size
-
@ozan. his bile yok bende hissizleştim
-
@fetih 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@ozan. his bile yok bende hissizleştim
artık hislerimden başka güvenecek bir şey kalmadı. kendimi niyetci tavsan gibi hissetmiyor degilim yani.
-
@ozan. bizde güvenelim mi hislerine
-
@ozan. bizde güvenelim mi hislerine
güven abi. bundan iyisi şam'da kaysı
-
@ozan. akşam 8 10 12 nöbetlerinde burada ol
-
Ya hadi burda mulalat var. Feto nato ayiracaklar onu anladik. Guy neden hala aciklanmadi. Guya girmedim ama dikkatimden kacmiyr. Bir ust emir mi var acaba. "Bekletin acele etmeyin" seklinde
-
''Gümrük ve Ticaret Bakanlığına personel alımı için gerçekleştirilen sınava giren adayların güvenlik soruşturmalarının tamamlanmadığı, bu nedenle sonuçların açıklanamadığı belirtildi.'' bizim ki de aynı nedenden dolayı uzadı herhalde.
-
@ozan. akşam 8 10 12 nöbetlerinde burada ol
cansever'den nöbetteyim sokaklarda şarkısı sana gelsin abi o halde.
-
@kamikaze onların o kadro icin sorusturmalari aylardir bitmediyse kaymakamlik gibi didik didik edilecek bi meslek icin ayni sebepten oturu hic bitmez. Kurban sonrasina kaldi.
-
@ozan. eyvallah
-
10bin kisilik pöh sorusturma bitip aciklandi
Efkara bagliycak bahane aramayin -
@cfb_1907 sigara bile icmeyen beni alkole baslatmasa bu is iyi.
-
Ahahahahaha Vallahi de billahi de KO ME Dİ
su kadarcik insani sorusturamamislar (inanmiyorum zaten) ulkede yapilan en iyi isi CABUCAK BITIREMEMISLER ( YERSENIZZ )
-
Gumruk ve ticaret bakanligi boyle bir aciklama yaptigina gore emniyet/jandarma en ufak bağlantıya kadar arastiracaktir. Cunki sonradan bir baglanti ortaya cikarsa ilk sorusturmayi yapanlara farkli gozle bakilabilir.
-
Yalan veya yanlis farketmez GT Bakanligina benzer aciklamayi bizim umut bagladigimiz bakanlik da yapmalidir. Ayiptir gunahtir. Biz burda uzuluyiruz guyculari da facede goruyorum. Hem esek gibi calisalim hem getrsinler kpss oncesi guyu yapsinlar. Üstüne üstlük aciklamasinlar. Benim bu sisteme isyanim var arkadas. Birilerinin hayalleriyle umutlariyla oynamasinlar. Bizim elimizden bi sey gelmez. Ama hesap gununun o adaletli hakimi elbetteki hesabini sorar. Yeter be