17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@osaduman bu seferlik hayrina olsun ozaman
-
@cfb_1907 öyle kardeşim tabi
-
Bakanimiz jandarma lojistik komutanliginda incelemelerde bulunmus bugun. Facede paylasildi
-
70 güne merdiven dayadı. bir 70 gün daha bekleriz bu gidişle. takip etmeyi bırakıyorum artık.
-
Gumruk bakanligi sonuclari aciklanmayali tam 4bucuk ay olmus. Ya oyle olsaydik
-
@cfb_1907 ya öyle olursak ???:bicyclist_tone4:
-
Bu gece de bi sey olmayacak belli. Neyse 2 gece daha kaldi. Ramazanda bu stresle nasil oruclu oruclu bekliycz ben onu dusunmeye basladim. Zerre kadar umit veren bir bekleyis yok. Her ne kadar bu hafta aciklanacagi iddia edilse de soru net; biz zaten bugun, yarin, bu hafta, onumuzdeki hafta diye diye aylari devirmedik mi
-
@adayadayi9876 Bu hafta gelmezse Hakimlik mülakatları açıklanmadan açıklanmaz...
-
@thomas iste bu cikarimlar tahminler bizi bitirdi. Elimizden bi sey gelmiyor maalesef. Ancak kendimizi avutuyoruz bu sekilde.
-
Vallahi perişan olduk 10 gün daha bekleyecek halimiz kalmadı. Saatler geçmiyor. Allah rızası için net bir duyum alan varsa söylesin. Yoksa hep böyle ihtimallerden yorulduk.
-
içim darlandi kendimi balkona zor attım, yoksa geliyor mu bir yandan beklenen bir yandan korkulan
-
@captainblack 10 sonra kesin aciklanacgni bilsek eminim ki hicbirimiz bi sey demez. Sabirla ümitle beklerdik. Ama o da kesin değil ki
-
Allahım sabır ver ya rabbi.artık dayanacak güç kalmadı.bekle bekle yorulduk artık
-
ya cidden belim büküldü.kendimi iyice yaşlanmış hissediyorum
-
Arkadaslar Kaymakam adaylari sube mudurlugu disinda bakanlik bunyesinde bu konuyla ilgili bilgi alabilecegimiz bir birim var mi
-
ben bilgi edinme başvurusu yapacağım.bir sonuç çıkar mı bilmiyorum ama deneyeceğim
-
@Liyakat ben de artik yalniz takilmaktan hoslanir oldum. Bu belirsizlik kalkana kadar boyle olurum buyuk ihtimalle.
-
artık sabır kalmadı ben de
-
personel genel müdürlüğüne bilgi edinme başvurusu yaptım.açıklanmamasının neden olduğu mağduriyetleri de ilettim.inşallah iyi bir geri dönüş yaparlar
-
uyku diye bir şey kalmadı uyuyamıyorum . önüne gelen sınavı soruyor.