17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@burcuburcu ben ona takılmadım da güvenlik soruşturmasının kimler için yapılması gerektiğine takıldım. Acaba bizde 400 kişiye yapmadılar mı
-
@Antimülakat evet baskı grupları zaman zaman böyle haberler yaptirabiliyolar. Kötü niyet de olabilir işin içinde
-
Yeter artık Allah aşkına. Bari bir açıklama gelsin neden bekletildiğine dair. Böyle her an açıklanabilir umuduyla bakmaktan bıktık usandık...
-
Arkadaşlar acilen bi araya gelip konuşmamız gerek. Bugünde açıklanmadığı takdirde ne yapmamız lazım gelir belirleyip üzerine gitmemiz lazım.
-
Bakanımız yalovada ne zaman ankara dışında olsa açıklanmıyor bugün de gitti bence ki ankarada olduğu zamanda açıklanmıyor
-
@fetih ankarada olsa da açıklanmyor rahat olalm
-
oturup beklemekten başka çare yok ramazan bayramından sonra açıklanır bence
-
Duyumlariyla bugüne işaret eden arkadaşlardan açıklama alsak
-
@sbkyhrn aynen hocam bir haber alsaydık iyiydi
-
Duyumculari konuyla ilgili aciklama yapmak uzere kursuye davet ediyorum. "Yok kim oldugunu soylemem. O bende kalsin. Bu hafta kesin aciklaniyor" diyenleri bugun gorecegiz. Eğer aciklanirsa size sozum yok. Ama aciklanmazsa yuzunuz varsa en azından buraya bir daha duyum yazmazsiniz. Gordugum şu; ey duyumcular! Muhakkak ki aldananlardan olacaksiniz.
Biraz ayete benzer bir bitis oldu galiba
-
Ben duyumumu mayis sonlarina dogru dedigimde yok ramazan yok kurbana aciklanacak diye dalga gecip tepki gosterenler olmustu..birkac gün once de paylaşmıştım uzerinde çalışıldığı ve bu aralar açıklanacak diye..bunun disinda baska bir duyumum tahminim yoktur..su gun aciklancak deyip pardon aslinda baska zamani kasteddim demedik..ne dediysek arkasindayiz..Ha olmayadabilir duyumumuz yanlis da cikabilir malum yasanan surec ortada ince elenip sık dokunulmasi lazim o ayri en azindan duyumumuz tutmadi diye kabulleniriz bazilari gibi yan cizmeyiz..herkese selamlar ins biran once aciklanir
-
Duyumcular ne yapsin onlarda duyduklarını söylüyorlar. Sonuc su ki hic kimse sonuclarin ne zaman aciklanacagini bilmiyor.
-
Burda en gergin biri benim belki. Stresini kendine sakla diyenler oldu bana. Artik umursamiyorum. Bugun de burda son gunum. Anladim ki ben burayı takip ettikce daha cok gerginlesiyorum. Bakacagim tek yer artik bakanligin sayfasi olacak
-
@captainblack nedendir bilinmez duyumlarin ve duyumcularin hic sonu gelmedi. Bir duyum gitti oburu geldi. Bir duyumcu gitti baskasi geldi
-
@adayadayi9876 SABIRLI OL KARDEŞİM METANETLİ OL HEPİMİZ PERİŞAN HALDEYİZ YORGUNUZ ÜZGÜNÜZ MORALSİZİZ elden bir şey gelmiyor. buradan forumu takip edip hic bir şey paylaşmayan 380 kişi düşünsün biraz.
-
Kadayıfın altı kızardı
-
Valla kardeşim aynı fikirdeyim seninle bende bu geceden sonra girmem bu foruma takip etmem. Aklıma farklı şeyler geliyor artık. Burda durmak bize iyi gelmiyor.
-
@Kaymakam58 arkadasim genelde duyunlari fazlasiyla irdeleyen birisi olmaniz ve bu hafta aciklancak hatta bu gece 1 e kadar sabredin dediginiz icin sizden son bi bilgilendirme bekliyoruz size zahmet olmazsa.
-
Güzel insanlar, şubeyi arayan oldu mu ben mesai saatlerinde arayamıyorum. Kim bilir belki bir ipucu alınır.
-
Beklenenler arasına GUY'da eklendi