17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Guy bekleyen arkadaşlar listeler açıklanmış hayırlı olsun
-
@thomas senin askerlik uzun kardesim. Allah hakkinda en hayirlisini nasip etsin
-
Bugun itibariyle ben de takibi birakcam bakmadan edemiyorum ama surec uzadikca yipratici oluyor. Iyice rahatsiz eder oldu.
-
Memurlarla ilgili site haberimizi yapmış.
-
@president06 haberlere konu oluyoruz artik bu da iyi bi gelisme ne diyelim
-
Hala bu haftayi işaret edenlerden bi açıklama bekliyorum
-
@sbkyhrn 10 marttan beri bir şeyler işaret ediliyor kardeş sonuc 18 mayıs tık yok
-
Şubeyi aradım oradaki hanımefendi bugun için olumsuz pazartesi arayın dedi. Umarım yanılır .
-
@KD6 pazartesi arayıp bilmiyoruz mu diyecekler onun için mi arayın diyor acaba
-
Mayıs-Haziran gibi yeni sinav bekleniyordu, daha 105. Dönem sonuçlanmadı..
Beklemeyi de öğrenen arkadaşlar bu yıl yeni sınav bekleyelim mi tavsiyeniz ne olur? -
@president06 habere yorum yazanlardan biriside beklesinler 24 yildir beklemisler biraz daha beklesinler filan demis. Sinirden tepki veremedim
-
@cfb_1907 Hocam boş ver yorumları illa iki tane d........z çıkacak canını sıkmaya değmez....
-
@thomas haklisin hocamda cahil haliyle yorum yapmasalar iyi olacak
-
@Kaya87 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@Kaymakam58 arkadasim genelde duyunlari fazlasiyla irdeleyen birisi olmaniz ve bu hafta aciklancak hatta bu gece 1 e kadar sabredin dediginiz icin sizden son bi bilgilendirme bekliyoruz size zahmet.
@Kaymakam58 Senden cevap bekliyoruz kardesim. Duyumlar cikmayinca millete demedigini birakmiyordun noldu nerdesin bi cevap verir misin
-
@cfb_1907 buyuk ihtimalle egitim fakultesi mezunudur. Bizi ancak iibfli kardeslerimiz anlar.
-
Bu arada haberi yanlis yapmislar ya.
"...400 kaymakam adayi alacagini duyurdu..."
-
@Kaymakam58 den uzun zamandan beri haber alinamiyor. Mahkemeye basvuralim da gaipligine karar versinler
-
Arkadaslar subeyi aradim aciklayacak olanlarin ciktiklarini bugun olmayacagini ve pazartesiye kadar beklemeyin dedi sonrasi da belirsiz dedi
-
Fettah Can- "Olan Bize Oldu"
-
Arkadaslar erken kapatiyorum dukkani bugun de umut yok. Ailemle vakit gecirmek bana huzur verecektir. Iyi aksamlar...