17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Eger yarinda aciklanmazsa haftaya hakimlikle kapisırlar
-
@RecaiPasa sence kardesim ne zaman
-
@Kaya87 bence daha sürecek, daha bekleyeceğiz kardeşim. Ben muhabbetten geri kalmayayım diye bakıyorum.
-
@RecaiPasa daha ne kadar bekleriz be kardesim
-
Sadeddin Dog, yaşından başından utan be
-
@RecaiPasa 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Sadeddin Dog, yaşından başından utan be
Hayirdir kardesim
-
Ertuğrul'u izliyorum da şu an. Dedem yaşındaki adam körpecik kıza seni bekleyeceğim deyip, trip atıp etek silkip gitti
-
Kepenkleri yariya indirdim. Umut yok. Erken kapatcam dukkani. Cocuklar evde ekmek bekler
-
Ertuğrul'un jenerik müziğini duyunca aklıma miting geliyor. Sanki mitingler ertuğruldan değil de ertuğrul mitingten almış gibi.
-
Iyi geceler arkadaslar...
-
Elimi attığım sınav kuruyor GUY'un şimdiye kadar açıklanması gerekirdi açıklanmadı
-
@thomas bu konuda bende sendenim bundan önceki kaymakamlık sınavlarına girmedim 3 günde 5 günde açıklandı ben girdim guinness rekorlar kitabına başvuru yapmaya gidicem en uzun süren kaymakamlık mulakat sonucu diye
-
@fetih Avukatlıktan Hakimliğe geçiş 2 haftada açıklandı korkuyorum mezunların sınavını da kurutcam
-
@thomas korkma hocam senlik degil. Bak mezun idariye girmedin ama o da 44 gun oldu
-
Beklenen gün geldi çatti. Güzel bir gun olsun bizler icin insallah. Herkese hayirli sabahlar
-
Hayırlı sabahlar herkese eğer bugünde açıklanmazsa hafta sonu olacak kurultay ve etkileri ile bu iş daha da uzar görüşündeyim umutsuzluk olarak değil de gözlem ve değerlendirme sonucu böyle düşünüyorum
-
@fetih evet kesinlikle. Artk aci da olsa gercekleri konusalim.
-
http:// www. memurlar. net /haber/668638/gumruk-bakanliginin-mulakat-aciklamasi-ne-kadar-dogru.html
-
@yemre6606 hocam eğer gümrük bakanı gibi alçak gönüllü birine değil egosu yüksek birine ''bakanlığı yönetemiyor'' gibi bir ithamda bulunsalar o mülakat dahada açıklanmazdı.
-
Hattini aşan, özrü kabahatinden büyük açıklamalar. Ne hakla bir bakanı böyle konularla itham edebiliyorlar, malumlar çoştu iyice, kesinlikle sipariş haber çıkarılıyor, bakanlığa oynayan kim acaba ki, bu haberleri el altından yayımlatıyor. Öğretmenler için mülakat sonuçları açıklandı ama tercihi kazananların hepsi yapıyor ve süreç uzun sürüyor. Atama hemen olmuyor, o arada güvenlik soruşturması devam ediyor.