17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
heyecanlandırmıyor hiç bu gün büro personeli alımı başvuruları sonuçlanıyor...
-
büro personeli fazla heyecanlanmaya gerek yok
-
@fetih1453 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
büro personeli fazla heyecanlanmaya gerek yok
umut etmek istiyor insan
-
-
@vilayet 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Belki ikisi beraber açıklanır
bende öyle ummak istiyorum...
bu kadar duyum vs.den sonra neden olmasın... -
Keşke Allah bana da bu heyecanı tattırsa 2016 da girdiğim sınavdan çok kötü alıp hayallerimi bir bahara bıraktım maalesef
-
@Tolgahan-Ayyıldız inşallah önümüzdeki sınav kazanırsın
-
Bakan Bey daha bekliceksiniz demiş ya arkadaşlara eger bu gün açıklanacak olsa böyle diyeceğini zannetmiyorum .inşallah yanılıyorumdur
-
@noname1 Katılıyorum şöyle ki PÖH için haftaya dediği zaman "daha bekleyeceksiniz" demedi "haftaya" dedi. Bana göre "daha bekleyeceğiniz" den kastı min. 1 haftadan az değil.
-
@thomas haftaya dedikten 2 hafta sonra açıklanmıştı kardeşim
-
O zman daha bekliceksiniz demek en az 1 ay olabilir .hayırlısı Rabbim kolaylık versin bizlere ve cümlemize inşallah
-
site açılıyor ve maalesef
-
@fetih1453 Tamam işte haftaya dediğinde bile 2 hafta geçti Daha bekleyeceksiniz derken bence daha fazla bir süre kastetti
-
Daha bekleyeceksiniz uzun bi süreyi ifade ediyor ve ilk ağızdan .hepimiz bu belirsizliğin netleşmesini istiyoruz ama ..
-
-
Ya bu sözleşmeli personelleri ne çabuk açıkladılar?? 3 gün olmuştu dahaBiz 3 aydır bekliyoruz bee
-
Fazlasiyla umut ettim.duyumlara inanmasam da inanmak istedim. Ufak bi duyum kirintisinda mutlu oldum. Ama yok yani ne kadar kendimi avutsam da olmadi. Defalarca hayal kirikligi yordu iyice. Umudumu kaybettim hic aciklanmicakmis gibi geliyor. Uyanikken dusunuyorum ruyada goruyorum. Arkadasin biri aciklanmayan sinav yapmislar diye yazmisti cok gulmustum guzel espriydi ama gercek oldu sanki.
-
Bu belirsizlikle ramazana girmek hiç iyi olmayacak ya. Bu gece bu is bitse. Iyi veya kotu. Onumuze baksak artik biktik ya.
-
Ramazan-i şerifin yüzü suyu hürmetine.
-
Arkadaslar sinavin aciklanmasi icin sonuç duasina cikalim. Eminim aramizdan birinin duasi kabul olur insallah bu mübarek gun ve gecelerde.