17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@adayadayi9876 Kardeşim ben Bakanın "daha bekleyeceksiniz" açıklamasından inan bayram sonrasını düşünmeye başladım... Hele önümüzdeki bir iki hafta içerisinde kesinlikle açıklanmayacağını düşünüyorum.
-
@thomas benim de pek umudum yok kardesim. Bayrami şimdiden zehir etmeye hazırlanıyor olabilirler. Bilen bilmeyen sorar o zaman artik
-
@adayadayi9876 Artık iyi niyetli olmadığını bildiğimiz "hayırlısı" diyen akrabalara hazırlanmaktan başka çare kalmadı
-
Arkadaşlar iyi akşamlar bugün Ankara'da Trabzon günlerine gittim ve şansıma bakan ile karşılaştım ve yanındaki korumasına fotoğraf çekineceğim yaklaşabilir miyim dedim oda beni bakanın yanına kadar götürdü fotoğraf çektim ve kendisine sordum kaymakamlık sonuçlarını ne zaman açıklayacaksınız dedim ''BU GECE YA DA YARIN GECE AÇIKLANCAK'' dedi adımı sordu söyledim güldü ve gitti direkt bakanın söylediklerini aktardım size arkadaşlar kendi kulaklarımla duyduğum sağdan soldan değil inşallah bu sefer açıklanır da hepimiz rahatlarız saygılar..
-
Birazdan açıklanacak..
-
Vay be iyice maskara olduk cani sıkılan bizle ugrasiyor ne diyim
-
Aynı yere gidip aynı bakanla görüşüp aynı soruyu sorup bambaşka cevaplar almak nasıl bir paradokstur. Ve en son gelen arkadaşların 1 iletisi olması bizleri düşürmüyor değil.
-
Hadi inşallah doğruysa Allah razı olsun,yalansa da artık alıştık
-
@KD6 arkadasim biraz once subeyi aradim actilar teli su anlik bisey yok dediler ama ilk defa bu saatte biri var
-
Ben de inanmamistim aradim actilar
-
@Kaya87 tamam o zaman acıklanıyodur hadi Hayırlı olsun...
-
@KD6 bence de
-
@Kaya87 kardesim su ikisine inanmam da sana inanirim bak heyecan basti
-
@Kaya87 adamsın!!!
-
@Kaya87 forumun en naif adamıydın inşallah hep iyilerle karsılasırsın kardesim sen diyosan doğrudurr...
-
@adayadayi9876 arkadaslar oyle yazinca aradm vallahi actilar hem ben bazi gunler mesai saati ariyodum acmamisti kimse
-
@KD6 siz de oyle kardesim Allah razi olsun
-
Ne oluyo lan burda ortalık 56 olmuş:)
Herkes bugün diyor heyecan bastı anasını satıyım ya -
Cuma gunu bu saatte baska sebepten orda olmazlar yani di mi
-
Olmazlar kardesim bn konusmustum aksam bi telefon gelir birimizi cagırırlar gideriz denmişti muhtemelen pgm mührü basılıyo şu an