17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@Kaya87 ne yapacağımı bilmiyorum. İşsizim ve askerlik tek çare gibi... sabah kpss olması da umrumda bile değil
-
@captain Rabbim bir yol caresini gosterir kardesim. Sabretmekten baska caremz yok.
-
Listede ismi olan olmayan herkesi tebrik ederim. Herkes icin imtihan simdi basliyor... Rabbim bundan sonraki imtihanda basarili olmamizi nasip etsin insallah.
-
@Kaya87 inşallah kardeşim. Hayyellerimiz büyüktü acısı da büyük oldu. Artık dua edip sabretmek en hayırlısı
-
Olmadı Allah hayırlısını versin
-
Yeni sinav gelse bile mülakat kısmı aklıma gelince içim kararıyor.artik içimden gelmiyor.
-
..............
-
Ne sinavi kardesim benden uzak kalsin burdan yicek ekmegim yok diyip biraktim ben artik.
-
@adayadayi9876 dostum sen naptin
-
@kadir_karasu kardeşim kendimden sonra sana da baktım acaba kazandın mı diye. Önceki alımda diğer forumda görüyordum ismini yazdıklarını falan okuyordum üzüldüm açıkcası senin adına da. Tabi baktığım başka isimlerde oldu beklenildiği gibi kazanmışlar.
-
Yazmayan arkadaslarin ismi listede olabilir mutluluktan firsat olmamistir.
-
Arkadaslar hayirli ramazanlar kendinize iyi bakin Allaha emanet olun.
-
Kazanamadik
-
kazanan arkadaşları tebrik ederim, benim de olmadı herkes için hayırlısı olsun
-
Sınavda herkese başarılar arkadaşlar.Allah herkesin gönlüne göre versin.Elbet emeklerimizin karşılığını bir gün alırız.Bir gün arkaya baktığımızda iyiki olmamış deriz.Allah herkese hakettiği değeri versin.Ayağımz taşa değdi,düştük ama yarın yine güneş doğacak.Bunun bilincinde olalım.
-
Ne yaşlandık be
-
. (olmadı)
-
@mr08 olmadi kardesim
-
Olmadı dostlar allah herkesin gönlüne göre versin
-
@odtüsbky yeni sınav ne zaman olur bnmde olmadı.