17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@Kaya87 ben de geceyi beklemem kardesim. Allaha emanetsin
-
@Kaya87 demek ki bilebilecek birkaç kişiden biri bile bilmiyor bu başlık güvenilirliğini kaybetmiştir bence
-
Baslikla ilgisi yok kardesim surec uzadikca daha bunaltici oluyor hep bi umut hep bi hayal kirikligi. Ailemle vakit geciremz oldum internete bakmaktan. Kismetimizde beklemek varmis.
-
@adayadayi9876 Allaha emanet kardesim
-
şu ilk 100dekiler alınmalı ya da istanbul ankara mezunları alınmalı veya şu mülakat sürecini tartışmaya kapatanlara toplu cevabımdır:
hukuk-idare anlamında tasvip edin ya da etmeyin yol katetmiş ülkelerde bu tip mesleklere atama nasıl yapılmaktadır diye bir araştırmak gerekiyor. mesleğe kabul edilecek kontenjan sayısı belirsiz bırakılır. yeterliliği sağlayan adaylara sürekli bu işle meşgul bir jüri tarafından 3 ya da belki 6 ay sonrasına gün verilir. bu sistemin uygulandığı bir çok ülkede aynı zamanda yazılı sınav falan da yoktur. akabinde siz mülakatagirersiniz ve mülakatınız saatleri alabilir. mülakat sonunda jüri mahkeme heyeti gibi toplanarak kararı açıklar. bu sahneyi birkac avrupa yapım filmde görebilirsiniz mesela. meraklısına kieslowski renk üclemesi "kırmızı" filmi ya da black mirror serisi-3 önerilebilir.
diyeceğim o ki: sürec sonunda 300 kişi husrana ugrayacak ve acik yureklilikle soyleyebilirim ki bu 300 kisiden birisi ben olursam, inanir misimiz sinava girmeye hak kazandigim halde guy'a girmedim ve kpss'ye de girmeyi düsünmüyorum. gayet tabii olarak her insan birkac seye bir anda motive olamayabilir. yani bu konuda elestiri kabul edecek taraf ben degilim hak verirsiniz ki.
velhasıl bu surecin bir kac ay icinde sonuclanmayacagini basindan duyurmak yetkili makamlar tarafindan bu kadar mı zordu? yazık. çok yazık... -
............
-
@kadir_karasu
sevgili kadir kardeşim tarihsel sürece girmeyelim. bu farklı bir tartışma konusu. iletimin sonunda yazdıgim gibi, en azından surecle ilgili bilgi sahibi edilebilirdik. mesudiyeli mesut filmi gibi piyango bekleyen ahaliye döndük be! -
Arkadaslar ben dun yasaklanan mrx08'im . ONCELIKLE HICBIR INTERNET SITESINDE CALISMADIGIMI BELIRTMEK ISTERIM. BEN DE SIZLER GIBI MULAKAT SONUCU BEKLEYEN 400 KISIDEN BIRISIYIM . GELELIM ASIL KONUMUZA ; BIZ BURADA KIMSEYE INANMAK ZORUNDA DEGILIZ BUNLARA SITE YONETICILERI DE DAHIL... ZATEN GELEN DUYUMCULARINDA FOS CIKTIGINA HEPIMIZ SAHIT OLDUK . HIC BISEY YAPMAYAN BIZLER ISI SULANDIRMAKLA SUCLANDIK . AMA @Kaymakam58 DENEN ARKADASA SESINI CIKARAN YOK . BIRAZ VICDANLI OLUN . SITE YONETICILERI @Phoenix @Antimülakat @paretowilfredo @aliveli VE VARSA BILMEDIGIM DIGER YONETICILER BURDAKI INSANLAR SIZLERE INANMAK ZORUNDA DEGILLER . BUNDAN SONRA DIKKATLI DAVRANIRSANIZ SEVINIRIM . KIMSENIN ARKASNDAN ATIP TUTMAYIN DERIM . GELELIM EN GEC 1E KADAR DIYEN ARKADASA ... DUYUMCULARI ELINDEN GELSE ASACAK KISI SIMDI SALLAYIP GITTI . TAKDIR SIZIN . INSALLAH SONUCUMUZ HAYIRLARA VESILE OLUR.
-
Ozel olarak haber yapilmasini istiypruz diye oglen saatlerinde mail atmistim memurlar nete. Denk gelmistir belki ama haber yapmalari guzel oldu . Burdaki diger arkadaslarimi tenzih ederek uyariyorum bana veya bir baskasina sen sinava girmedin sen sulandirmaya geldin diyen olursa atilma pahasina kotu konusucam . Herkes belli bi yasa geldi kucuk cocuk degiliz.
-
...................
-
@cfb_1907 bi baska kara cahil de kaymakamligin "gereksiz bir pozisyon" oldugunu yazmis
-
@mr08 cunki asla kaymakam olamayacagini bildigi icindir.
-
@mr08 Kedi ulaşamayacağı ciğere mundar dermiş. O kara cahil kişinin yaptığı da budur.
-
Ne cahiller var kardeşim bitmiyorlar
-
@Kaymakam58 nerdesiniz arkadasim kamuoyu bilgilendirilmek icin sizin aciklamalarinizi bekliyor lutfen bizim cagrimiza istirak ediniz
-
@Kaya87 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Bikac arkadas surekli olumsuz ve diger arkadaslari dalgaya aliyorlar burayi sadece vakit gecirmek icin kullaniyorlar ve milleti iyice soguttular forumdan.
Dun bunu bizim icin yazmistin . Biz de senden soguduk cunki hala @Kaymakam58 den haber bekliyosun mustehak sana
-
@mr08 tesekkur ederim
-
@mr08 canin saolsun arkadasim oyle dusunuyorsan kendince haklisindir bir sey diyemem
-
@Kaya87 dun sen hakliydin bugun de ben olayim dostum eksilmezsin
-
@Kaya87 neyse kavga edicek bisey yok hatani anla diye dedim asil forumdan sogutanlari gormeni diliyorum