17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@mr08 sakin olun hocam, sükunetin hediyesi güzel olur derler
-
@mehmetsy var mi bi haber ya da duyum
-
@Kaya87 Benim bir duyumum yok kardeşim boşuna umutlandırmak istemem ama fetö nün siyasi ayağının temizliğine yeni başlandı. İnşallah bu mülakatlarınızı etkilemez bir an önce açıklanır. Bir de yeni khk ile ihracı gerçekleşecek mülki idare amirleri varmış diye duydum sanırım onlarda siyasi ayağa dahil
-
@mehmetsy yeni khk ne zamanmis belki ondan sonra belli olur
-
@Kaya87 onu kimse bilemez, hemen her gece gelebilir ohal devam ediyor
-
@enea
Benim cemaatçiler alınsın dediğimi kim söyledi.
Ben sadece hakaretlere tahammül edemiyorum..
O saydığım isimlerinde tarikat eğitiminden geçtiğini unutma..
Velhasıl. ..
Peygamberimiz Mekke'nin Fethinden sonra Kabe'nin anahtarını işi bilen(en iyi bilen) bir yahudiye vermesini örnek almalıyız...
liyakat sahibi tarikatlıda olabilir..bir başka sınıftan insan da olabilir. . -
@mehmetsy yani beklemeye devam
-
@mehmetsy evet gerçekten baya temizlik başladı :d güldürme Allah aşkına dostum
-
@mr08 neden hocam totalde operasyonlarla daha yarıya bile ulaşılamamış
-
-
@mehmetsy siz nerde calisiyosunuz mahsuru yoksa tabiki
-
@Kaya87 Çalışmıyorum hocam, süreci ve olanları yakın takipteyim diyelim sadece
-
-
Bu kadar uzun surecegi hic aklima gelmezdi. Artik cevremdeklier bile sormuyor. Aciklanmamasi normal aciklanmasi anormal bi hal aldi.
-
@mgg liyakat sahibi insan vatani bolmek istemedigi muddetce hangi görüşe sahip olursa olsun hakettigi yere gelmeli ama benim demek istedigim cemaatler kendi alanlariyla ugrasmali devlete kendi adamlarini sokmak için yarışa girmemeli ve bu feto cemaatler devlete sokuldugunda ne olduguna dair herkese ders olmalıdır bugun feto yarin baska bir tarikat
-
Arkadaşlar cemaatler tarikatlar Türkiye'nin vazgeçilmezi bunları değiştiremezsiniz, tamam doğru değil ama bunlarla kendinizi burada yormayın derim
-
@enea 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@enea 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@mgg liyakat sahibi insan vatani bolmek istemedigi muddetce hangi görüşe sahip olursa olsun hakettigi yere gelmeli ama benim demek istedigim cemaatler kendi alanlariyla ugrasmali devlete kendi adamlarini sokmak için yarışa girmemeli ve bu feto cemaatler devlete sokuldugunda ne olduguna dair herkese ders olmalıdır bugun feto yarin baska bir tarikat
Haklısın...kardeşim. ..
Ben burda toplumun bir kesimine karşı işlenen nefret suçuna tepkimi göstermek istedim. . -
@Kaya87 Ben artık İçişlerinin sayfasına girmiyorum. Forum bir alışkanlık olduğu için buraya geliyorum. İnan hiç aklıma gelmiyor normal zamanda açıp bakayım açıklanmış mı diye. Alıştırıldık bizde bu duruma
-
@thomas ilk gunlere kiyasla ben de bakmiyorum artik siteye. Buraya da bikac gun ara verdim ama merak edip baktim 2 gundur en azindan haberdar olurum diye
-