17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@vilayet yarinki ankara trabzonlular gunleri icin ordadir o yuzden ankarada olma ihtimali cok yuksek.
-
-
@vilayet Ankaradaki kardeslerimizden bekliyoruz insallah
-
-
@Kaya87 valla kardeşim şöyle tabloya bakınca pek bi neden bulamıyor insan. İnsanın aklına güvenlik soruşturması, olası kabine değişikliği ve de Yeni khk dan başka bi şey gelmiyor.
-
Yahu koca baskentte olan tek ben miyim , yok mu hic burda olan ? Yarin vakti olanlar toplanip gidelim . Tek kisi dikkate alinmasi zor
-
Gecenki videolarda gordugumuz gibi etrafini sarip sormak lazim diye dusunuyorum
-
-
Arkadaşlar sayın bakanın Trabzonlular gününe yarın katılacağı kesin mi peki. 25-28 mayıs arası çünkü etkinlik. Ben Ankara'da oturuyorum zaten eğer yarın katılacaksa saat 11-12 gibi akm de olmaya çalışırım. Ulaşsak bile net bir cevap alabileceğimizi zannetmiyorum ama en azından bi şekilde sesimizi duyururuz.
-
@osaduman kardesim khk bizi niye ilgilendirsinki kabine degisikligi sonraya kaldi guvenlik sorusturmasi da biyti diye biliyorum
-
@mr08 ben varım hocam gidelim
-
@urr55 kardesim gecen hafta sayin meclis baskanini davet etti buyuk ihtimalle olur ama tabi kesinlestirmek daha iyi olur
-
-
@Kaya87 bizi ilgilendiren kısmı şu bakanlık Yeni khk olacaksa ona öncelik tanıyacaktır çalışmalar olarak
-
yine HAFTAYA cevabını alırsak
-
-
@mr08 aklıma ilk gelen o zaten. en kötü haftaya cevabını alırız
-
@urr55 aynen öyle . nasıl yapıcaz nerde bulusalım
-
@urr55 bi hafta heyecan yapariz yine
-
@mr08 akm nin kapalı alanına girişte buluşabiliriz. Tabi yarın ordaki düzen nasıl olur onu bilmiyorum ama.