17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
-
@trabzonlu61 Arkadaşım bizler o kadar troll gördük ki hepimizi inandirman için sanırım fotoğraf atman gerekecek
-
Ramazan arefesinde kimseyi hayal kirikligina ugratmak istemem kardeslerim az cok beni bilirsiniz ben olani anlattim ne duyum ne bilgi yani sonra kizmayin.
-
Yalnız Trabzonlu kardeşin 2 iletisi olmasına rağmen profile bakılma sayısı patlama yapmış
-
@ozan. Bakan bey ankaraya ugramıs Trabzon günlerinedw gitmiş net bilgi facebook trabzon gunleri sayfasnda gorebılırsınız.
-
@ozan. kardesim tam 17.55 te fotoğraf çektim ve ardından sordum bende açılışa gideceğini sanıyordum sadece ama bugun denk geldim kalabalığı falan görünce anladım zaten sordum kim diye bakan dediler of standının önünde baya kendisi için horon gösterisi yaptılar çay ikram ettiler bende o sırada yaklaştım ve sordum
-
Durun durun kpss çalışıyorm stres yapmayalım
-
@trabzonlu61 eyvallah abi. allah razı olsun. gerisi senlik değil tabi ki.
-
@Kaya87 kaymakam adayları şubesi bu saatte ne iş yapar ki ihraç edilecek kaymakam adayı mi seçiyorlar acaba
-
@fetih onu da onlar yapmiyordur zaten
-
-
@adayadayaday aradım açmadılar
-
@vilayet arkadaşım kimsenin vebalini almak istemem duyduğumu söylüyorum o kadar kameranın önünde bakan da bizi kandıracak değil ya
-
hayırlısı olsun arkadaşlar şubeyi arayıp taciz etmeyelim sürekli , orada olduklarını öğrendik duyumlar da çakışıyor bırakalım işlerini yapsınlar biz de bu kadar bekledik biraz daha sabırla bekleyelim.
-
@kale1915 katiliyorum sana arkadasim
-
ya trabzonlu inşallah troll değilsindir.bak yarın kpss var.77 gündür kaymakamlık bekliyoruz.bu gece ilk sahur.çok trol gördük ama eğer seninki trollükse bu işte zirve yaptın şu anda.değilsen Allah senden razı olsun kardeşim benim.
-
@vilayet bende öyle düşünüyorum kardesim yani orada iseler bizle ilgili biseyler oluyor gibi
-
Herkes Trabzonlu arkadaşa oynuyor ama diğer bir arkadaş da birazdan açıklanacak demişti o da boş olamaz sanırım duyumlar örtüşüyor yarın kpss var heyecan dorukta Allah sonumuzu hayır etsin kardeşlerim
-
yıllar önce tam böyle bir gece,bir mülakat sonucu bekliyorum.öbür güne de başka sınav var ve ben daha bilet almadım.gece 10 11 açıklandı sınav ve sonuç hüsran.1 otobüsne atladım gittim.sonuç diğer sınavı da kaybettim.Allah korusun aynı sondan.
-
Trabzonlu kardeşim fotoğrafını paylaşabilir misin?