17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
............
-
@müşkil en son listede de beraber olmak dileğiyle
-
Sorulan soruları paylaşanlardan Allah razı olsun. Konuşma yapan olmuş mu acaba ?
-
.............
-
..........
-
@Kaydı-Silinmiş konuşma olmadı kardesim zaten kısa sürüyor.
-
Mülakat Çarşamba günü ama içimde acayip bir heyecan var soruları bilmekten çok şu heyecanımı yenebilmeyi çok istiyorum.
-
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Sonuncu kişiye sıra kaçta geliyor? Dün bir arkadaşımız 3 gibi mülakat bitiyor diye yazmıştı. -
@osaduman benim yarın kardeşim aynı senin gibiyim yarın aksami bekle paylasicam
-
@selemannn Allah yardımcın olsun kardeşim. Bizler burda meraklı gözlerle bekliyor olacağız
-
@osaduman amin kardeşim Allah razı olsun
-
Arkadaşlar öncelikle selamun aleykum hepimizin hakkında hayırlısı olsun bugün mülakata girdim ve bu süreci atlattım öncelikle gün içinde neler yaptım onu anlatayım saat 9 da dıs kapidan iceri alindim daha sonra 9.30 9.45 gibi mulakat başladı genelde adayların 5 dk sürüyor (benimki 10 dk sürdü) saat 12.30 da 1 saat ara veriliyor bu arada dışarı çıkıp biseyler yiyebilir içebilirsiniz mulakat 3 3.30 gibi tamamlanıyor sorulara gelince herkese genelde mezun olduğu bölümle alakalı sorular sorulmuş birkac örnek ( baglantisizlar hareketi, klasik örgüt kuramları gibi) alan olarak mahalli idare nedir belediye köy nasıl kurulur gibi iktisatcilara fizyokratlar laffer tüketici rantı idari yargı dava türleri şu anda aklıma gelenler bunlar ama şunu söyleyeyim gayet rahat olun komisyon çok babacan insanlardan oluşuyor bilemediginiz sorularda size çok yardımcı oluyorlar
-
@selemannn aleykum selam kardesim paylastigin icin tesekkurler. Maliye mezununa ne sorabilirler acaba ?
-
@cfb_1907 5018 bugün 4 5 kişiden duydum
-
Çekoculara ne sordukları hakkında bilgin var mı kardeşim ?
-
@selemannn kardeşim geçmiş olsun hakkında hayırlısı artık. Kapıya kadar olan heyecan içeri girince bitiyor mu yoksa hiç peşini bırakmıyor mu insanın
-
@Mehmetkosovalı çeko mezunu bugün duymadım kardeşim yorum yapacak olursam iş kanunu falan belki sorabilirler bi arkadaşa medeniyetler çatışması kitabının yazarını sormuslar
-
@osaduman çıktıktan sonra bitiyor kardeşim şöyle ki kendimi tanitirken ilk orta ve lise eğitimini nerede okuduğumu bi an unuttum
-
@selemannn hayırlısı olur herkes için inşallah . Benim sorum ozgecmsle ilgili olacaktı hobiler ve ya diğer bilgiler ilgili soru soruldu mu hocam ?
-
@kamikaze yok kardeşim soru sorulmadi