17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@hadibakalim kamu duzenini cok bozan, toplumsal zararı ağir olan suclara cürum (zaten kelime anlami ağır suc demek), kamu duzenini daha az bozan, toplumsal zarari daha hafif olan suclara kabahat denir. Yeni tck da curum kabahat ayrimi kaldirilmistir. Kabahatler ayri ozel bir kanunla duzenlenmistir.
-
@kamikaze yaramadı kardeşim
-
Arkadaşlar komisyon tabiri caizse herkesin dediği gibi çok babacan bölümünüzle ilgili sorular ile başlıyorlar örgüt kuramları klasik kamu anlayışı en azından bana öyle geldi sonra Köylere hizmet götürme birliği anayasa değişikliği Nasıl yapılır anayasa mahkemesi ve aihm bireysel başvuruyu sordular çok iyi bildiğim şeyler olsada biraz heyecandan saçmaladım kendinize hakim olmaya çalışın ve kendinize güvenin zaten bir girdiğiniz anı birde çıktığınız anı hatırlayacaksınız:) başarılar Allah yardımcınız olsun.
-
@Mehmetkosovalı Çeko mezunu bir arkadaşa işsizlik türlerini sordular.
-
@Schumpeter Cep Telefonunuzu mülakat salonuna girmeden önce bekleme yerindeki yetkili kişilere bırakabiliyorsunuz.
Kaldı ki sıranız geldiği zaman sizi içeriye buyur eden ve ilgilenen kişiler size çok yardımcı oluyorlar. Rahat olun. -
@Siyasallı02 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@Schumpeter Cep Telefonunuzu mülakat salonuna girmeden önce bekleme yerindeki yetkili kişilere bırakabiliyorsunuz.
Kaldı ki sıranız geldiği zaman sizi içeriye buyur eden ve ilgilenen kişiler size çok yardımcı oluyorlar. Rahat olun.çok teşekkür ederim kardeşim,ilk kez deneyecek olunca (inşaallah son kez olsun kendi adıma ve hak eden herkes adına temennimdir) en küçük detay akla takılıyor.
-
Bana sorulan sorular
1.657de belirtilen memur hizmet sınıfları nelerdir.Mülki idare amirliği hizmet sınıfında kimler var
2.Kamu mali nedir Orta mal nedir.
3.Güncel olayları takip ediyor musun şu anda en çok tartışılan konu -
................
-
@kadir_karasu halkında hayırlısı inşallah. Bizi bilgilendirdiğin için çok teşekkürler.
-
arkadaşlar ben de pazar günü girdim.salona girene kadar stres, heyecan ve tedirginlik insanı kemiriyor fakat komisyonun güler yüzü hepsini alıp götürüyor.Bana sorulan sorular ise :
1-belediyeler nasıl kurulur ?
2-mahalle nasıl kurulur ?
3-belediye mücavir alanı nedir ?
4-yerinden - merkezden yönetim ?
5- belediyelerde istihdam ile ilgili muhabbet kadrolu-sözleşmeli olayları
hakkımızda hayırlısı... -
Mulakata giren arkadaslar, mulakatta oturdugumuz sandalyenin onunde masa filan var mı? Birde ellerinizi dizinize mi koydunuz yoksa gobek altnda mı birlestirdiniz ?
-
@cfb_1907 Masa var. Ellerinizi istediğiniz gibi birleştirebilirsiniz görmezler
-
@maviadam cok sagolun hocam
-
Selamunaleyküm dostla. Bölümüm çeko
Sorularım bunlar
İşsizlik türleri nelerdir?
Gizli işsizlik nedir?
Sosyal politika nedir?
Sosyal devlet nedir?
Sosyal devlet dünyada ne zaman ortaya çıkmıştır?
Sanayi devrimi tarihi ?
Merkantilist akım nedir ?
Anayasanın bağlayıcılığı nedir ?Genel anlamda iyiydi.Herkese başarılar.Herşeyin hayırlısı olur inş.
-
@Mehmetkosovalı hayirlisi olsun. Son soru haric hep bolumunuzle ilgili gelmis gibi
-
Arkadaşlar sizce mulakat kaç puanla kapatır geçen sınav 79 ile kapatmış
-
Arkadaşlar mülakata kalanlar listesine nereden ulaşabiliriz?
-
@Priss https://www.icisleri.gov.tr/kaymakam-adayligi-mulakat-tarihleri-2016 buradan bakabilirsin kardeşim
-
......................
-
Arkadaşlar maliye mezununa ne tür sorular soruluyor,bilen duyan var mı acaba ?