17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@miatty Genelde 5018 sayılı kanunu sorduklarını duydum.
-
@maviadam hocam genel olarak 5018 ve vergi ile alakalı yorum soruları soruluyor . mesela girdiğim gün vergi adaleti ve artan oranlı vergiyi sormuşlardı.
-
.............
-
............
-
Arkadaşlar sizce sonuçlar ne zaman açıklanır?
-
@hadibakalim genel tahmin p.tesi veya salı. Cumayı gecmez buyuk ihtimal
-
@hadibakalim kardeşim bence mülakatlar bi bitsin de omun heyecanını ayrıca yasayalım ne dersin
-
@selemannn 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@hadibakalim kardeşim bence mülakatlar bi bitsin de omun heyecanını ayrıca yasayalım ne dersin
Ben dünden itibaren başladım o heyecanı yaşamaya.
-
@hadibakalim aslında haklısın bi yerde bende cumartesiden beri heyecanlıyım ama dışa vurmuyorum
-
.Pazartesi bu iş sonuçlanır diye düşünüyorum artık nasip.
-
Arkadaşlar 320 kişinin mulakati bitti benim mulakatim çok iyi geçti diyen var mi
-
Mülakatın iyi geçtiğini zannedersin ama konuşmandaki bir kendini beğenmişlik anlamı her şeyi bitirir bu iş tamamen komisyonun izlenimine bağlı.
-
@Banderas11 5 dakikada yada 10 dakikada bir insanı nasıl taniyabilirnizki yada bu yargiya nasıl ulasilabilirki bu birde kaymakamlik yani
-
@Kaymakam58. 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Arkadaşlar 320 kişinin mulakati bitti benim mulakatim çok iyi geçti diyen var mi
Benim mülakatım iyi geçti hocam.
-
@hadibakalim benimde iyi geçti size ne sordular
-
@Kaymakam58. Anayasanın bağlayıcılığı ve üstünlüğünden ne anlıyorsun? ve devamında sorular geldi iptal davası vs. Sürdürülebilir kalkınma nedir?
-
Cok soru sorulmasi iyi mi kötu mu etkisi yok mu? Bana gelene kadar herkese 2 veya 3 soru sordular bana 5 tane sordular
-
@cfb_1907 iyi olabilir bilginden çok kendini ifade şekline bakarlar soruları sıralayıp dikkat odaklanma gibi özelliklerine bakmış olabilirler
-
@selemannn insallah iyi olur hocam. ellerimi masanin ustune koydum acaba altindami dursaydi diye tedirginim simdi
-
Bölüm kamu yönetimi. ..
1.soru klasik ve modern kamu yönetimi
2.soru mal bildirimi
Hepimiz için hayırlısı neyse odur nasip olacak...