17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
...............
-
@kadir_karasu cok mu etki eder hocam
-
@cfb_1907 ya yok hocam keske altında dursaydi falan diyenlere takılmayin ,sıkmayın caninızı.hic etki etmez.
-
.............
-
o zaman kaybettik geçmiş olsun ...
-
Kardeşim senin kismetinde varsa ona hiçbir şey engel olamaz sen moralini bozma umutla bekle sonuclari
-
Aşırı şekilci olduklarını birçok kişi söylüyor. İnşallah bu sebeplerle can yakmazlar.
-
Şimdi de bunları düşünedurma vakti.
-
..............
-
Ellerin diz ustunde olması önemli bir etkidir ama diğer davranışlarınız hatalarınızı örtebilir bunlar mülakat denilen olgunun bir parçası sizce sorulan sorular mı önemlı yoksa mülakattaki tutum davranış görüntünüz mü? Otururken ceketin düğmesini açmamak bir elenme sebebi olabilir. Bunlar hep ihtimal artık sıkmayın canınızı 3-4 gün kaldı girenlerin sonuçları bellı su an son 37 kişi falan kalmıştır muhtemelen
-
@kadir_karasu valla gecen seneki komiayonun tamami degisti hocam. Bunlarda oyle degildir insallah...
-
..............
-
Arkadaşlar Mülakatlar nerdeyse bitti ve duyumlar üzerine zaten bir kaç güne açıklanacak neden insanların acaba ben şöyle yaptım mı elim nerdeydi vs şeylerle iyice kafasını karıştırıyorsunuz şu beklemesi heyecanlı ve sıkıntılı süreçte Olan oldu artık bekleyip görelim Balı parmağı uzun olan değil nasibi olan yer.
-
@kadir_karasu kıyafet konusunda çok haklısınız ama kimseyi elleri masa üzerindeydi diye elemezler bence. Ama kıyafet görünüm çok çok önemli oradaki insanlara verdiğiniz önemi nitelendirir sonuçta.
-
@zele 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Arkadaşlar Mülakatlar nerdeyse bitti ve duyumlar üzerine zaten bir kaç güne açıklanacak neden insanların acaba ben şöyle yaptım mı elim nerdeydi vs şeylerle iyice kafasını karıştırıyorsunuz şu beklemesi heyecanlı ve sıkıntılı süreçte Olan oldu artık bekleyip görelim Balı parmağı uzun olan değil nasibi olan yer.
Duyumlar nereden hocam kaçırmışım ben orayı. Yakın zamanda açıklanacak yani değil mi?
-
@kadir_karasu hocam kıyafet sac trasi filan tamamda eller masanin ustunde diye elemek gaddarlık olur bence ya
-
.............
-
Nasipte varsa el getirir,yel getirir,sel getirir;
Nasipte yoksa el götürür,yel götürür,sel götürür...Herkesin hakkında hayırlısı bizler elimizden geleni yaptık vicdanlar rahat artık bekliyoruz.
-
Peki ellerin masanin ustunde olmasini nasil algiliyorlar acaba ? Yani eger cok cok fahiş bir hata olsaydi niye 5 tane zor olmayan soru sorsunlar bana diyede dusunuyorm. Kısa kesip gonderebilirlerdi
-
..................