17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@cfb_1907 evet hocam
-
Arkadaşlar Mülakatlarda hepinize başarılar diliyorum umarım bu mesleğin hakkını verecek kişiler kazanır. Sizce gün içindeki en son kişiye saat kaç gibi sıra gelir.
-
Arkadaşlar Mail gelmiş bütün adaylar 9da mülakat salonunda olmaya önem göstersin diye
-
Dün mülakat kaçta bitti bir kişi en fazla ve en az ne kadar mülakatta kaldı ,kürsüde konuşma yaptirildimi öğleden önce kaç sıra bitti bunların cevabını verecek bir arkadaşımız yokmu
-
mülakata giren başka kimse yokmu?
-
@Kaymakam58. Bu nasil bir soruş tarzı insanlar senin bu sorularina cevap vermek zorundaymis gibi sıralamissin.oncelikle rica etmeyi ögrenmelisin
-
Anayasa değişikliği güncel konularla ilgili soru soruluyor mu giren arkadaşlar bir bilgi verseniz
-
@zeze verilmez devlet sırrı ben daha girmedim ama her buyuk mulakatta böyle oluyor. Evrak teslim suresince yardımlasma muhabbet, mulakat baslayinca sessizlik. Onlara sorulanı onlar cevaplayamadıysa sen cevaplarsan onların önune gecermişsin filan... komik savunmalar. İnsan insanın kurdudur dememisler bosuna. Allah heycaninizi daim etsin
-
@cfb_1907 Amin inşallah hepimizinkini. Galiba bende o zamanki yardımlaşma durumlarına kapıldım.Diğer mülakatların soruları havada uçuşunca buda öyle olacak sandım :)) En azından bir fikrimiz olurdu
-
@cfb_1907 Soruları istemiyoruz ya ilk kez girenler için izlenimlerini anlatsalar yeter
-
.................
-
...................
-
........................
-
@president06 hakkında hayırlısı inşallah. Arka sıralarda olan adaylara saat kaç gibi gelir tahminen ?
-
...............
-
Arkadaşlar bakanlık yerleşkesine araçla girmeye izin veriliyor mu acaba?
-
@president06 hocam sizin ilk kaymakamlik mulakatiniz degildi sanirim, diger kaymakamlik mulakatlarinizdan farkli olarak bugunku mulakattan keyif almanizin sebebi nedir ?
-
......................
-
@president06 yanlis hatrlamisim hocam ozaman. Paylasimlariniz icin tesekkur ederim
-
@president06 Kardeşim bir soru daha, hızlı ilerlediğine göre konuşma yaptırmıyorlardır değil mi?